היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מזל טוב קולולולולו מהרגע שנולד כבר רואים עליו שהוא גבר תנו לו ציצי והעולם יפה
מזל טובבבבבבבבב לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
מברוק מאמיייייייייייייי איזה כיף בן אחרי שתי בנות !!!!!!!!!! איזה מישקל הוא נולד?
תגדלי אותו בנחת והכי חשוב בריאות מאמי
תודה
איזה כיף להיות אחרי תגדלו אותם בכיף ובנחת
לינברי שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
מזל טוב מותק!!! [.
מזל טוב
אחלה מתנת יום הולדת למיכל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אח קטן !
מזל טוווובבב שם מקסים בחרתם לנסיך תגדלו אותו באושר ובנחת ושיצטרף בכיףלאחיות המהממות שלו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אמא גאה ל 2 אוצרות :
יובל נולדה בתאריך 4.1.07
דניאל נולד בתאריך 1.8.09
שולי!!!!!!!! מזל טוב ענק מותק!!!!! איזה יופי... הגיע הנסיך... הרגת אותי עם הגודל... והכי חשוב - שקיבלת את האישור של החבר! חחח... מקווה שתעברי בשלום את הברית... בימים הראשונים זה באמת קצת מורה נבוכים, במיוחד שזה בא אחרי 2 בנות... מאמינה שתסתדרי.. ו - שרון.
שולי!! מזל טוב! מאושרת בשבילך! מתה כבר לראות את התמונות!
שולינקה , מזל טוב יקירתי ,אני לא מאמינה ששכחתי שאת ברמב"ם הייתי שם אתמול ... אם הייתי יודעת הייתי קופצת לבקר .... הרבה נחת ואושר
תודה!
איזה כיףףףף..... המון המון מזל טובבבב!!!!! הרגת אותי עם הגודל..... מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות http://www.ubank.co.il?A=morang
הכל בסדר ,סתם בדיקת אקו לב למעיין בגלל שהייתה לי סכרת הריון קשה ואז המחיצה הייתה מעובה גבולית...
מזל טוב!!!
שולינקה מזל טוב יקירתי!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
ברוכה המצטרפת למשולשות
מזל טובבבבבבבבבבבב
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
מזל טוב שם יפה בחרת לו תגדלו אותו בכיף והחלמה מהירה
שולינקה
מזל טוב מותק!!!!!!!!!!!!! תגדלי את איתן ואת האחיות המדהימות שלו בנחת, אהבה, שמחה ובריאות הרגת אותי מצחוק עם מה עושים עם הבולבול חחחחחח גם אני נתקלתי בשאלה הזאת כשאורי נולד
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
תודה!
הביצים יורדות? לא נתקלתי בזה (אולי בגיל ההתבגרות...).
בקשר לבולבול - נראה לי הרבה יותר קל להתעסקות מאשר האיברים הנשיים, לא? בהצלחה בברית - זה קטע טיפה קשה, אבל גם זה עובר