8 יום אחרי החזרה...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי בנותתת
    אני שמונה יום לאחר החזרת עוברים ורציתי לשאול....
    אתמול בערב היה לי דקירות כואבות ממש באזור הרחם ....
    ואני יודעת שזה לא קשור לגירוי כי הטיפול הזה היה רחוק מגירוי קצת ביציות נשאבו ובאף הפרייה לא הרגשתי ככה....
    יש כאן משהי שכן נקלטה מהפרייה וחוותה גם כאבים באזור הרחם....
    ווואוווו ממש כואב לי ויש זמן עד הבטא ...
    מה הכאב החד הזה ?????
4 תגובות
עמוד 1
  • 4 ימים זה לא הרבה זמן... את רוב הזמן כבר עברת...

אני יכולה רק להגיד לך שלי גם היו כאבי דקירות מוזרים ויצאה לי בטא יפה...
    אז בקרוב אצלך מאמי.
  • שהכל תקין
    ונשארך ממש קצת זמן עד הבדיקת דם אז אל תכניסי את עצמך ללחצים! תנוחי כמה שאת יכולה ותחשבי חיובי.
  • תודההה בנותתת
    ברור שהשאלות הטיפשיות האלה נובעות מלחץ לא נורמלי ....
    לא יודעתת כבר איפה לשים תראש שלי ...
  • היי מאמי לי ההפריה הצליחה וכן גם לי היו כול מיני עקצוצים פה ושם ברחם..אבללללל תפסיקי להתריד את עצמך עם מחשבות..מכירה את המושג "כגודל הציפייה גודל האכזבה?" אז למה לך לשבור את הראש כרגע פשוט תאמיני שאת בהריון ותתנהגי כאילו את בהריון ואני בטוחה שהכול יהיה בסדר מחזיקה לך מיליון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה