היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
7 תגובות
עמוד 1
אין לי תשובה ממי, אבל חייבת להגיד שהתמונה מדהימה!!! שתי יפהפיות!!! [.
אני מכירה את התופעה אבל אני לא חושבת שיש מה לעשות איתה... תהיה פשוט צמודה אליה כשהיא ישנה... הכי עירנית שאפשר... גם בלילה.... זה עובר עם הזמן..... מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות http://www.ubank.co.il?A=morang
אין לי מושג מאמי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני יודעת (לא לגבי הגיל שלה) שהפסקות נשימה בד"כ נגרמות משקד שלישי מוגדל או שקדים מוגדלים תבדקי את זה
לא יודעת מה לענות, אבל זו פעם ראשונה שאני רואה את רני והיא מדהימה!
תודה לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
ליטלי מה שלומך מאמי מה שעינבלושה כתבה לך נכון הפסקות נשימה קשור לשקד שליש אך גם לי לא ידוע לגבי הגיל אם כי לדנדוש היה את זה גם מינקות והיא היתה ישנה צמודה אלי במיטה איתי שאשמע אותה יותר טוב זה מפחיד אך אין הרבה מה לעשות רק להיות עירניים תתיעצי אולי עם עוד רופא? אולי א.א.ג יוכל לתת לך תשובות? והתמונה בחתימה מהממת
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם