היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לשתף במשהו שממש עצבן אותי היום שקשור לגן של יובל אולי אנמי סתם מגזימה אבל זה ממש הרגיז אותי עד כדי כך שהתחלתי לגשש בגנים אחרים
טוב אז יובל מגיל 7 חודשים אוכלת אוכל מרוסק ולא טחון היום היא כבר אוכלת כמעט הכל ויש לציין שאין לה שיניים אבל היא אוכלת ממש יפה הכל אני חותכת לה לחתיכות קטנות והיא גם אוכלת לבד לפעמים אני שמה אותה בכסא אוכל והיא אוכלת עם הידיים .... בגן הן כמובן יודעות את זה ואני כל יום מתקשרת בסביבות 12 בזמן שנת הצהריים לשאול מה עם יובל מה היא אכלה אם ישנה וכו.... בקיצור כמו תמיד המטפלת אמרה לי שהיא אכלה חתיכות עוף תפוח אדמה גזר וכו .... במקרה באותו יום חברה שלי אמא מהגן הלכה לשם בזמן האוכל כי הזעיקו אותה מהעבודה והיא מספרת לי שהיא ראתה את יובל עם הקטנים של הגן בטרמפולינה אוכלת מרק טחון מאכילים אותה כמובן ................ טוב אני הייתי בהלםם טרמפולינה???????? מה קשור?<?<?<?<?<?<?<?< היא כבר חודשים לא אוכלת ככה היא בכיסא אוכל כבר איזה 3 חודשים ותמיד אומרים לי שהיא אוכלת עם הגדולים אוכל רגיל בכיסא אוכללל.... ועוד מרק טחון???? למה?????? בקיצור ממש התעצבנתי ומה עוד שהתקשרתי ישר אחרי שחברה שלי סיפרה לי את זה שאלתי שוב לגבי האוכל בצורה אחרת והיא פשוט שיקרה לי שהיא אכלה אוכל רגיל עם הגדוליםםם, טוב בנות ממש התעצבנתי למה לא להגיד את האמת??? עכשיו אין לי אמון מה עושים??? [/]
8 תגובות
עמוד 1
וואי נשמע די מסובך, כי הרי אם תתעמתי עם הגננת ותגידי לה שאת יודעת שהיא אכלה מרק טחון, אז היא כנראה תדע מי סיפר לך, ואז תעמידי את החברה שלך במצב לא נעים. את יכולה להפתיע אותם בביקור ביום אחד בשעת האוכל ואז לתפוס אותה על חם! ואז להתעמת איתה. כך היא תבין שאת עלולה לבקר במפתיע והיא לא תעשה את מה שלא צריך. זה באמת מעצבן! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
האם יכול להיות שנותנים לה לאכול כמו שאת מבקשת ורק לאחר מכן נותנים לה מרוסק, כדי להשלים לה ארוחה? הייתי מבררת מולן בדיוק מה היה ומה קרה, אבל בדרך של שיחה נעימה, עד כמה ששיחה כזו יכולה להיות נעימה, לא לתקוף, אלא לנסות להבין מה היה, איך קרה, בקיצור - לא לזרוק לה בפרצוף שהיא שקרנית כדי שתיתן לך את כל המידע
linbar- אני יודעת בוודאות שלא נתנו לה לפני זה משהו אחר... ואני ממש לא מתכוונת להטיח בפניה שהיא שקרנית ובינתיים לא אמרתי כלום אבל מחר אני הולכת לראות כמה גנים לא יכולה לסבול שמשקרים לי ועוד במה שקשור לילדה שלי בכלללל [/]
מאמי
מה קורה? אני חושבת שזה היה מטמטם גם אותי , אני גם כמוך לא סובלת שמשקרים לי. קרה לי פעם מקרה בגן של קורן- ודיברתי עם המנהלת של הגן והבהרנו את העניינים עם כל המטפלות. אני בכל מה שקשור לילדים שלי לא מתכוונת לוותר. בגן של גאיה- אף פעם לא קרה לי שום מקרה חריג. כמו שאת יודעת יש שם מצלמות בכל פינה.
מורן את לא מבינה זה פשוט חירפן אותי היום והקטע הוא שהבטחתי לחברה שלי שאני לא אומרת כלום כי הם ידעו שהיא הלכה והלשינה ולא נעים לה , בקיצור מחר נראה איזה 2 גנים ונראה מה נחליט ... האמת היא שכבר היו כמה מקרים שעצבנו אותי גם מקרים שקרו לאמהות אחרות שמן הסתם יכולים לקרות גם לי..... [/]
אם את בטוחה שהיא לא קיבלה חתוך קטן - את לחלוטין צודקת! אני לא מוכנה בשום פנים ואופן שישקרו, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בבנותיי. בטח בשלב התפתחותי שהיא מחזירה אותה אחורה במקום לקדם ומשקרת לך בפרצוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם נתת שיקים מתחילת השנה עבור כל השנה - יש סיכוי שהיא תעשה לך בעיות, תעמדי על שלך ותאיימי בתביעה במקרה הצורך, רק רצוי שיהיו לך הוכחות, את השיחה מולה נסי להקליט בסתר.
אוי... איך אני שונאת את השקרים האלה!
"מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה עד היום שהיא נופלת על כתפיו היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו
תינוקי, ילדי הקטן שים את ראשך בחיקי אמא שלך תשיר לך שיר שיר אהבה תינוקי..."
אני אגיד לך משהו? אני לא הייתי ממהרת לשפוט ולחפש גנים.