סקר לאימהות עם יותר מילד אחד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי מבין הילדים שלכן הכי דומה לכן באופי שלו ?

אני למשל רואה את שנהב זה ממש מזכיר לי את עצמי

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL
16 תגובות
עמוד 1
  • האמת שלא שחר ולא אורי מזכירים לי כרגע את עצמי באופי שלהם (גם לא במראה אבל זה נושא לסקר אחר

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • אצלי אביאל דומה לי גם במראה החיצוני וגם באופי

• בדיוק יצא לנו לדון בנושא עם בעלי לפני זמן מה...
    מיכל היא ממש שיבוט של בעלי. גם במראה וגם באופי. אבל ממש אותו הדבר. בגלל זה הם יותר מתחברים, כנראה, כי מיכל היא ממש ילדה של אבא.
    ואביגיל.....
    היא ממש לא בעלי, אבל אני לא יכולה לומר שהיא דומה לי באופי. התכונות הדומיננטיות של האופי שלה ממש לא נראות באופי שלי. אבל היא כנראה יותר קרובה לאופי שלי מאשר של בעלי.

• ניר ממש דומה לי באופי . יש אומרים שגם במראה חיצוני , אבל הוא יותר הבן של אבא אני מחוברת יותר לבכור למרות שהוא שונה ממני באופי
    [url=http://www.glitterfly.com]

• אם אני לא טועה
    אוריה - בעלי
    וליאם - אני

בנתיים
  • תלוי מתי - כשהן בקריזות שלהן - הן קופי אמא שלהן
  • אצלנו נגה דומה לי באופי וביופי
  • בגדול, הם שלושתם מן מיש-מש של שנינו...
    מיכל מאד דומה לי, הן חיצונית (תוי הפנים כמעט זהים לשלי, עם הצבעים של אבא שלה) והן באופי.
    ברם אני מזהה את עצמי במובהק בתגובות הרגשיות לכל מיני דברים. חיצונית הוא דווקא מאד מזכיר את אחי...
    ואורי... אורי הוא ממתק . ומיש-מש מושלם: קצת אני, קצת ירון, קצת מיכל, קצת רם, קצת אחי, קצת אחיו (של ירון), והרבה מעצמו - שזה אומר בעיקר הרבה פינוק מעצם קריאתו "ממתק" על ידי אמא שלו בכל הזדמנות נתונה...
    שרון.
  • יאיר זה פשוט אני כשהייתי קטנה: רגיש, עדין, לא אוהב נשיקות וחיבוקים, עצמאי נבון
    אבל הוא קופי בעלי (במראה). יפתח לעומת זאת עם האופי הקריזיונרי של בעלי, הטמפרמנט הגבוה, חזק כזה.. אבל דומה לי ולמשפחה שלי במראה..
    קיצור התחלקנו שווה בשווה
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • הקטנה שלי קופי שלי! בהמון דברים היא מזכירה לי את עצמי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • דבירי - דומה לי מסובב את כולם עם בטחון עצמי בשמים כמו שהייתי בגילו
    ומוריה -לבעלי אני קוראת לה בונקר חכמים מאוד אבל לא משתפים

[center]
  • ליאור וטל ....שחר יותר אבא שלהם...

ליאור ואני זה ענק הירוק *2
  • רום דומה לי באופי....המון סבלנות, אמנותי, עקשן ודומה לי גם בקריזות. אני ממש מבינה את התסכול שלו כי מרגישה אותו דבר אם הייתי במצבו- לכן קל לי יותר לפנק אותו ולהתחבר אליו.
    אופק בול בעלי- חמתי קוראת לו "יא יניב קטן"- שובב, מצחיקן, ליצן הגן, מאוד דואג לאחרים ואוהב.
    ביניהם הם בול כמו בעלי ואחיו
  • אף אחד כולם יצאו עם אופי קקה של בעלי
  • סקר מקסים

• נדב מאוד מזכיר אותי (גם בחיצוניות) באופי .
    בייחוד כשהייתי ילדה .
    הוא מאוד רגיש , נעלב בקלות , לוקח הכל ללב , רגיש לסביבה, מחליף מצבי רוח בקלות... אפילו במחלות הוא מזכיר אותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה