היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נמאס כבר מכל הטיפולים, נמאס מכל הרופאים שצריך להסביר להם מהתחלה מה עברנו ולקוות שהם יהיו באותו ראש איתנו נמאס כבר מהנסיעות ומהפגישות באמצע הלילה כי רק אז הם עובדים, נמאס כבר מהמחזור, ועוד יותר נמאס כשהוא לא מגיע (בלי סיבה מוצדקת!!) נמאס מהמחיר שזה גובה מאיתנו, פשוט נמאס!!
סליחה הייתי חייבת לפרוק
6 תגובות
עמוד 1
כול כך מבינה אותך מותק!!! אבל.... אסור לנו להתייאש .... בהצלחה
כולי איתך מאמי גם לי נימאס ולהוסיף עוד.... נימאס לי מכל הכספים שמוצאים מסביב נימאס לי שכל פעם בודקים אותי רופאים נימאס לי מבדיקות הדם נימאס לי ליסוע ונסות עוד משהוא... פשוט נימאססססססססס
אבל השם שלך אומר הכול הכל זה מלמעלה נמשיך לנסות ולקוות לטוב
לי אסור לחזור לטיפולים בחצי השנה הקרובה לפחות ואני מתה להתחיל אבל- כבר נמאס לי!רק מלחשוב על מה שכרוך בטיפולים,נמאס !!
הכי טוב לפרוק כאן את כל התיסכול ולומר נמאס
מאמי כול כך מבינה אותך הייתי בסרט רע הזה 7 שנים גם ריצות גם בכי הכול ..היו ימים שהרגשתי שפשוט חרב עליי עולמי..אבל תחשבי שכול צעד שאת עושה זה מקדם אותם למען המטרה שכול כך את מחכה לה לתינוק שפשוט יושב לו אי שם במרומים ומחכה שתביאי אותו לעולם ותאהבי אותו הכי הכי יותר מכול אמא רגילה.. אני לבסוף הצלחתי נשמה ויש לי בת מהממת בת שנה ו3 חודשים כבר שהיא כול העולם שלי ואת תראי גם את תצליחי אבל רק ה' יודע מתי לתת לך את המתנה הזו..כול אחת והזמן שלה..בהצלחה נשמה תהיי חזקה ועל תישברי..
תודה בנות אתן פשוט מקסימות פשוט הייתי שבוע שעבר אצל רופא שנחשב אחד הטובים, והוא פשוט היה אחד הנוראיים... גם בצורת הדיבור שלו וזה עוד מילא אבל היינו מאוכזבים ממנו גם מקצועית. כנראה שזה חלק ממה שצריך לעבור תוך כדי התהליך בכל מקרה טוב שיש את הפורום הזה לבכות ולחזק, בסופו של דבר באמת הכל זה מלמעלה ואנחנו עושים השתדלות בשאיפה שיגיע תורנו בקרוב!!