עזרה לאחת שלא מבינה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני חדשה פה והאמת ממש נחמד פה ונעים..טוב אז ככה אני נשואה 4 חדשים ואנחנו מנסים להיכנס להריון הוסת שלי לא סדירה ממש אבל החודשש הוסת שלי מאחרת ב9 ימים כבר וכולי תקווה שנקלטתי אבל לצערי עשיתי בדיקת באיחור של היום השביעי בדיקת שתן יצא שלילי ובדיקת דם ויצא שלילי והווסת עדיין לא מגיעה יש לי ניצוץ של תקווה שאולי ההריון צעיר מידי ובגלל זה יצא שלילי ? בבקשה תעזרו לי אני עובדת עצות
5 תגובות
עמוד 1
  • תשמעי, בידקות דם זה בדיקות דם ואין מדויק מזה.
    גם אם ההריון צעיר אז הבטא מכפילה את עצמה. אם יצא לך 5 אז זה לא.
    בקיצור, לי החודש היה איחור של 10 ימים ואני סדירה, תחכי למחזור בסבלנות ותתחילי חודש חדש, זה סיוט אני יודעת, אבל אין ברירה...
    בהצלחה!

sOsHi
  • פשוט בעבר היה לי הריון לא מוצלח וכל הבדיקות הראו שאין הריון והרופא נתנו לי כדורים בכדי שהמחזור יגיע ובכלל הייתי בהריון...אז יש מיכרים בעולם אין לדעת

אני כל היום חושבת על זה מתעסקת בזה פשוט לא חיה ובעלי אומר אישתי היקרה הישועה מגיע בהסח הדעת.!!!! אבל אני לא מצליחה כי אין לי בכלל הרגשה לא של ולא של
  • יש המון סיבות לאיחור הווסת... אך יכול להיות גם שהיה ביוץ מאוחר?? איך זיהית את יום הביוץ?
  • לא זיהיתי.... אני ובעלי שומרים טהרת המשפחה והרב אמר יש 2 מקרים של ביוץ אחד זה ביום הטבילה והשני לקראת קבלת הוסת..הלוואי והיה ביוץ מאוחר ומתפתח לי של תינוקי קטן ....שיהיה שבת שלום ובשורות טובות !

אדוה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה