שאלה לי אליכן מקווה שמישהי תדע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי אמור לעבור סיכול העיצורים?
    אני אתן דוגמא למשל דנדוש רצתה להיכנס לחדר היום והיה חושך היא קראה לי שאדליק לה את האור ואמרה לי אמא שוחך (חושך) ויש עוד כל מיני כאילו סיכולים זה נורמאלי לגיל שנתיים ושמונה? אנחנו מטופלים אצל קלינאית תיקשורת אחת לשבוע אז זה עוד ישתפר השאלה מתי

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

7 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה

• קודם כל- תשאלי את הקלינאית, לה בטוח תהיה תשובה מקצועית!

לי זה נראה מאוד נורמאלי..
    כתבתי לך כבר כמה פעמים שגם הודיה לא מדברת הכי ברור שבעולם, והיא בערך בגיל של דניאלה- שנתיים ותשע..
    אז נראה לי שמדניאלה אפשר לצפות להתקדמות איטית ובטוחה ולא למהר כ"כ שהיא תדבר ישר ברור..
  • למיטב זכרוני, חברה שלי שהיא קלינאית תקשורת אמרה לי פעם שבסביבות גיל 3+-

• תודה ואגב זה לא קורה הרבה אבל מדי פעם כן
    ואגב דנדוש התחילה לדבר יחסית מאוחר גם כלומר לדבר ממש התחילה רק לפני 9 חודשים או 8 קצת אחרי הניתוח של השקדים שאז דפקה קפיצות דרסטיות בהתפתחות והדביקה את רוב הפערים עד היום למעט דיבור (בדיבור עדין יש פער של משהו כמו 4.5 או חמישה חודשים מתחת לבני גילה )

• לא יודעת אין לי מושג
    [URL=http://www.eliad.org]

• אני הייתי מייעצת עם הקלנאית תקשורות

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה