הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברתי אתמול הזרעה ראשונה שלא כאבה אבל חטפתי מן שפעת והייתי מרותקת אתמול כל היום למיטה.
    יש לי שאלה-מי שעברה הזרעה או כל טיפול שהוא זה הגיוני שהבטן שלי היתה ממש נפוחה כמו בלון והיו לי כאבים מטורפים ברחם מהביוץ? היום קצת יותר טוב.
    עדיין מרגישה חולשה ונקווה שיהיה טוב

http://www.holdthatpic.com/
4 תגובות
עמוד 1
  • הי
    אני לא עשיתי הזרעות אלא הפריה ואחרי החזרת עוברים הבטן היתה נפוחה והיו קצת כאבי ביוץ שהיו באים והולכים במשך כל התקופת ההמתנה.
    ובאותו יום של החזרה ביקשו שאני אזריק את אוביטרל אבל חצי מהכמות
    ואחרי זה שבועיים לקחת נרות אנדומטרין 3 פעמים ביום

המון בהצלחה
  • אני עברתי הזרעות אבל לא לקחתי אוביטרל אחרי ההזרעות למרות שאני יודעת שנותנים אותם כתמיכה לפעמים אז אין לך ממה להילחץ לגבי הכאבים לא היו לי שום כאבים אבל זה נורא תלוי בגוף ובכוח סבל של אותה בחורה זה משתנה מאחת לשניה מאחלת לך המון הצלחה שיהיו בשורות טובות

• אני עברתי הזרעה עם אוביטרל כתמיכה. אני לקחתי אותה 4 ימים אחרי ההזרעה.
    כאבי הבטן הם נורמלים הם יעברו עוד יום יומיים..
    אני ממש לא יכולתי לזוז מרוב כאבים ביום יומיים הראשונים.
    תרגישי טוב
  • היום אני מרגישה הרבה יותר טוב הנפיחות קצת ירדה ואני מתאוששת הקטע הוא שבאותו היום חטפתי שפעת והיה לי קצת חום וצמרמורות עכשיו קצת יותר טוב ומה שנשאר לי זה להתפלל......ובאמת גם אני 4 ימים אחרי ההזרעה צריכה עוד זריקת אוביטרל ונקווה לטוב

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה