שבוע מבורך נשים פוריות ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה אחרי שבת נפלא בחיק בעלי,ומשפחתי הברוך השם לא הגיע ז"א יש לי איחור כבר של 12 יום ומזה כמה ימים כואב לי קצת הפיטמות זה מסמן משהו?? והד"ר הציע לי בדיקת US מזה???

אדוה
4 תגובות
עמוד 1
  • us זו בדיקות אולטרסאונד כדי לאתר את ההריון, לראות שהוא בתוך הרחם ולא חלילה בחוץ לרחם, ולראות דופק.
  • תודה רבה ,אבל אפשר בכלל לראות משהו בשלב כזה?

אדוה
  • היי אדווה,
    ווואי איזה כייף.... ככל הנראה את בהריון !!!!!!!
    כן, אפשרלראות בשלב הזה, כלומר רופא יכול לראות בשלב הזה עיגול קטן ברחם שנקרא שק הריון וכך לאבחן בעצם את ההריון..... יאלה למה את מחכה רווווווצי לבדוק

בשורות טובות
  • איזה נסיכה הלוואי!!!! אני לא מאבדת את התקווה למרות שבשבוע הראשון של האיחור עשיתי בדיקת דם וגם בדיקת שתן ויצא שלילי אבל כל עוד הלא הגיעה אז הכל בסדר מחר יש לי תור אצל הרופא כולי תקווה !!! ואמונה שלמה בבורא עולם שזיכה אותי בזרע קודש!!

אדוה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה