היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז שהתבגרתי, המושג הזה הפך פשוט סיוט עבורי "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
15 תגובות
עמוד 1
מסכנה שלי..אני אומנם לא עובדת בלחץ כזה אבל אני בהחלט מבינה אותך אז שולחת לך חיבוקים
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
מזל שאני עובדת במקום דתי, אצלינו אין מושג כזה "סוף שנה" אזרחית
מה הקשר מוסד דתי? "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
אצלינו סוף שנה זה רק לגבי חשבי שכר (מיסים וכאלה), כל השאר לא נוגע בנו בכלל
מה זאת אומרת מלי? דתיים לא משלמים מיסים, את לא יודעת?
אם זה ככה אני עוברת מחר למגזר הדתי אני עובדת בתחום הנה"ח וזה סיוט!! סוף שנה זה נוראי!!!!!!!!!!!
מה שכן אני לא נשארת חצי שנייה מעבר ל- 15:30 והם יודעים את זה מהיום שהתחלתי לעבוד! אני לא נשארת גם אם החברה תפשוט רגל!!!! ולא עובדת ימי שיש
בנוסף לכל החרא של הנה"ח - אני עובדת בחברת הסעות... אז סוף שנה צריך לחדש לכל הנהגים ביטוחי רכב!!! בהחלט לא נעים.... מלי אני שולחת מלאאאאא ןאם זה מה שגורם לך להיכנס לפורום - אז שכל יום תסתיים לה שנה
אני עובדת בעיתון דתי לאומי, לכן אין לנו אקסטרה עבודה לקראת השנה החדשה, אין מוספים מיוחדים, כתבות מיוחדות העיתון יוצא כרגיל
השנה אני מחכה בכיליון עיניים לסוף השנה כי ביום שישי אנחנו נוסעים לצימר לבד בלי הבנות!!!!!!!!!!!! אני כ"כ מחכה קצת לשתות והכי חשוב לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כל הלילה !!!!
אצל חלק זה אומר בונוס סוף שנה אצלכם לא??? [URL=http://www.eliad.org]
אבל גם כשאני עבדתי בפלאפון זה היה סיוט כי חייבים לעמוד ביעדים של השנה אז המנהלים קצת מתחרפנים וחושבים שאפשר לעמוד ביעדים של שנה שלמה בשבוע [URL=http://www.eliad.org]
או לעולם לא "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
כל כך מבינה אותך.. אני מתמוטטת כבר בעבודה. מלא ביטוחים לחדש, לסגור קופות, בנקים, הנה"ח בקיצור זוועה!!
ויתרתי על כנס ביס פלנט היום בשביל להגיע למשרד לסגור קצוות