יקירתי, אני אתך... יד ביד!!
עשיתי את ההזרעה הראשונה שלי בתחילת החודש (1/12/10). הפסקתי לשתות קפה, הפסקתי לעשן ולא נגעתי אפילו ביין או בבירה. השתדלתי כל כך וממש האמנתי שאני עומדת לעשות את הבלתי יאומן ובפעם אחת זה ייקלט ויצליח...
כגודל הציפייה, גודל האכזבה... אחרי שבועיים הגיעה גברת

. הרגיזה אותי כל כך!! רציתי לשבור לה מפרקת (אם רק היה אפשר).
גם אני חדשה בפורום הזה והפוסט שלך נורא מזכיר לי את שלי. גם לי נמאס מכל אלה ששואלים ואני כן עליתי במשקל והרבה!! עליתי 10 ק"ג. תחשבי כמה אני אומללה. מהשומן נהיתה לי בטן של חודש 5. אז כל עוד שאת רזה וחתיכה- רק תגידי תודה

. אני סובלת יותר

אני מאחלת לך שאת תצליחי לעשות את זה בפעם אחת יחידה! גם אני נשואה 3 שנים והפסקתי לקחת גלולות כבר בחודשים הראשונים אחרי החתונה. כלום לא קרה עד היום...
גם אני מקבלת איקקלומין וזריקת אוביטרל אחת.
גם אני מרגישה כמה הגוף שלי בוגד בי ולפעמים זה נראה כאילו שלי זה לא יקרה...
אבל את יודעת משהו? מי שחיזק אותי הכי הרבה אלו הבנות פה בפורום!
אני בהחלט יודעת מה את עוברת! והבנות כאן יודעות אפילו יותר טוב ממני. כי גם אני רק בהתחלה. יש כאן מנוסות יותר, שראויות להערצה, עם כוחות העל שלהן.
כמה חשיבה חיובית, פירגון, תמיכה ואהבה.... לא ייאמן!!
אז מאמי שלי, שיהיה בהצלחה!! נסי לא להעסיק את עצמך במחשבות. עדיף לא לצפות וגם לא לקוות. פשוט לנסות להיות עסוקה בדברים אחרים, למרות שזה בלתי אפשרי. אולי פשוט תמצאי לך עיסוקים נוספים, כדי להיות ממש עסוקה עד מעל לגג.
אולי הזמן יעבור ככה יותר מהר?!
הייתי אתמול בבדיקות דם. אחריי נכנסה מישהי שסיפרה שהיא הגיעה לבדיקת דם מפני שלא קיבלה מחזור ושהיא מקווה שהיא באה בבשורות טובות. כל כך רציתי להיות במקומה, אפילו בלי לדעת אם כן או אם לא.. רק רציתי להיות שם ולומר את אותן המילים!!
אז אני מאחלת לך, לי ולכל הבנות המדהימות כאן- שכולנו נגיע בהקדם האפשרי לעשות בדיקות דם מהסיבות הנכונות!!
בעזרת השם כולנו נהיה בהריון ונעביר יחד עוד 9 חודשים נפלאים של חוויות ושמחת חיים.

המון בריאות ואושר. בשורות טובות לכולכן.