חדשה פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני נשואה 3 שנים ואנו מנסים להכנס להריון בכל אותה תקופה.לפני כשנה וחצי נכנסתי להריון אבל לצערי עברתי גרידה בשבוע 11 בגלל שלעובר לא היה דופק מאז נסינו להכנס להריון ללא הצלחה. כמובן שעברנו בדיקות והכל בסדר, לפעמים יש לי בעיות ביוץ לכן אני מקבלת אקקלומין ואוביטרל.
    ביום שישי ואתמול בלילה עברתי הזרעה ראשונה
    אני מנסה להיות אופטימית ורגועה אבל אני שומעת מכולם שהסבירות שזה ילך הוא קטן.
    אני נורא מפחדת להתאכזב אבל אני נורא רוצה להאמין שזה הצליח...
    קשה כל כך החוסר ידיעה והחוסר שליטה בעניין.
    זה נראה שלכולן סביבי כל כך קל להקלט ולשמור על הריון וזה מרגיש לי שאני לא בסדר שהגוף בוגד בי...
    אני זקוקה לחברה שמבינה אותי ויודעת מה אני עוברת...
11 תגובות
עמוד 1

• הגעת למקום הנכון
  • היי

הגעת למקום הנכון
  • תודה, אתן מקסימות...
    הציפיה כל חודש מחדש והאכזבה בסוף היא קשה לי מאוד
    אני מרגישה שכל פעם שאני רואה חברים או מכרים הם ישר מסתכלים לי על הבטן ואומרים נו מה חדש... במקרים כאלה חשוב נורא לא לעלות במשקל כי כל 100 גרם כבר צצים שמועות.
    עד כדי כך מפריע לי שאני כבר לא יוצאת אני מסתגרת בבית.
  • קודם כל את במקום הנכון.
    אבל אני רוצה להגיד לך שאל תתיחסי לאנשים אחרים שיאלו מה שהם רוצים, תזכרי שלכל אחד יש בעיות וקשיים.
    אז לך קשה בתחום הזה לא עשית שום דבר רע ואין לך סיבה להאשים את עצמך! את הכי צריכה להיות רגוע ושמחה כדי לקבל את ה המיוחל.

ותזכרי אנחנו כאן בשבילךבהצלחה
  • אל תיהי עצובה, אני מבינה כל כך לליבך, ואת לא לבד,
    קודם כל יש המון הצלחות בהזרעות, במיוחד כשאין בעיה משמעותית...
    אז האמיני ואולי עוד תופתעי...אני מקווה שתצליחו,
    נסי להתעסק בדברים אחרים ולהנות מהזוגיות,
    הדרך להריון לא פחות חשובה מההריון עצמו,
    ונכון שנורא מעצבן לראות שכולן בהריון מסביבנו, אבל לכי תדעי מה הן עברו,
    ואם קשה לך מאוד - נסי להתרחק....בסוף גם תורך יגיע - זו הבטחה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תהיי חזקה אני גם עברתי הזרעה ראשונה ביום שישי ואני מקווה ששתינו ב"ה נקלט

http://www.holdthatpic.com/
  • מורי,
    אין לי כל כך הרבה נפיחות אבל יש לי כאבי בטן.
    מחזיקה לך ומתפללת עבורך ועבור כולן.
  • ברוכה הבאה ושהות קצרצרה מהסיבות הכי טובות שיש הריון!!!

שיהיה לך המון בהצלחה מחזיקה

"פתח נא לי שעריי שמיים היושב שם במרומים...."-הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • שלום חמודה

מאחלת לך בהצלחה ענקיתתתתתת
    אמן לטיפול ראשון ואחרון

תבשרי לנו בשורות טובות
  • אין ספק שהגעת למקום ולפורום מס' 1 (זהירות ממכר
  • יקירתי, אני אתך... יד ביד!!

עשיתי את ההזרעה הראשונה שלי בתחילת החודש (1/12/10). הפסקתי לשתות קפה, הפסקתי לעשן ולא נגעתי אפילו ביין או בבירה. השתדלתי כל כך וממש האמנתי שאני עומדת לעשות את הבלתי יאומן ובפעם אחת זה ייקלט ויצליח...

כגודל הציפייה, גודל האכזבה... אחרי שבועיים הגיעה גברת . הרגיזה אותי כל כך!! רציתי לשבור לה מפרקת (אם רק היה אפשר).

גם אני חדשה בפורום הזה והפוסט שלך נורא מזכיר לי את שלי. גם לי נמאס מכל אלה ששואלים ואני כן עליתי במשקל והרבה!! עליתי 10 ק"ג. תחשבי כמה אני אומללה. מהשומן נהיתה לי בטן של חודש 5. אז כל עוד שאת רזה וחתיכה- רק תגידי תודה . אני סובלת יותר

אני מאחלת לך שאת תצליחי לעשות את זה בפעם אחת יחידה! גם אני נשואה 3 שנים והפסקתי לקחת גלולות כבר בחודשים הראשונים אחרי החתונה. כלום לא קרה עד היום...

גם אני מקבלת איקקלומין וזריקת אוביטרל אחת.
    גם אני מרגישה כמה הגוף שלי בוגד בי ולפעמים זה נראה כאילו שלי זה לא יקרה...
    אבל את יודעת משהו? מי שחיזק אותי הכי הרבה אלו הבנות פה בפורום!

אני בהחלט יודעת מה את עוברת! והבנות כאן יודעות אפילו יותר טוב ממני. כי גם אני רק בהתחלה. יש כאן מנוסות יותר, שראויות להערצה, עם כוחות העל שלהן.
    כמה חשיבה חיובית, פירגון, תמיכה ואהבה.... לא ייאמן!!

אז מאמי שלי, שיהיה בהצלחה!! נסי לא להעסיק את עצמך במחשבות. עדיף לא לצפות וגם לא לקוות. פשוט לנסות להיות עסוקה בדברים אחרים, למרות שזה בלתי אפשרי. אולי פשוט תמצאי לך עיסוקים נוספים, כדי להיות ממש עסוקה עד מעל לגג.
    אולי הזמן יעבור ככה יותר מהר?!

הייתי אתמול בבדיקות דם. אחריי נכנסה מישהי שסיפרה שהיא הגיעה לבדיקת דם מפני שלא קיבלה מחזור ושהיא מקווה שהיא באה בבשורות טובות. כל כך רציתי להיות במקומה, אפילו בלי לדעת אם כן או אם לא.. רק רציתי להיות שם ולומר את אותן המילים!!

אז אני מאחלת לך, לי ולכל הבנות המדהימות כאן- שכולנו נגיע בהקדם האפשרי לעשות בדיקות דם מהסיבות הנכונות!!
    בעזרת השם כולנו נהיה בהריון ונעביר יחד עוד 9 חודשים נפלאים של חוויות ושמחת חיים.

המון בריאות ואושר. בשורות טובות לכולכן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה