ביוצית המשך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן.
    היום סופסוף הופיע קו שני בהיר מאוד ליד הקו הכהה בערכת הביוצית.
    אני ביום ה15 למחזור.
    האם זה אומר שאני בתחילת הביוץ? או שעליי לחכות עד שהקו יהיה כהה בדיוק כמו הקו ליד. (כפי שכתוב בערכה)
5 תגובות
עמוד 1

• היי
    עד כמה שאני זוכרת הביוץ עצמו הוא רק כאשר 2 הקווים זהים בצבעם..
    אבל אולי זה אומר שאת בדרך..
  • בביוצית הקווים צריכים להיות זהים...
    כשהערכה מולך הקו השמאלי מסמן את הביוץ והקו הימני את הביקורת. כאשר הקו השמאלי יהיה זהה או אף כהה יותר מהימני תתחילו לעבוד למשך 3 ימים לפחות.
  • שלום לכולן.
    אתמול הופיע לי קו בהיר מאוד בצד שמאל ואילו היום הוא אינו מופיע כלל.
    אני כבר מבולבלת מאוד ונמצאת ביום ה16 למחזור.
    אני מרגישה בימים אלו את הביוץ, הבטן נפוחה וכואבת אבל בביוצית לא רואים מאום .
    הבנתי מכן שרק אם מופיע קו כהה בצד שמאל ליד הקו מימין אז זה נחשב ביוץ ואכן חשבתי שהיום כבר יופיע קו חזק יותר אך הופתעתי מאוד לגלות שהקו נעלם בכלל.
    מאוד מוזר מה אתן אומרות?
  • תעזבי את הביוצית ואת ערכות הביוץ בכלל. הן לא אמינות.
    אם את לא יודעת מתי הביוץ- תבקשי מעקב זקיקים מרופא הנשים שלך.
    הערכות הללו לא מתאימות לכל אחת, ומניסיון רק גורמות לבן אדם להשתגע.
    אותי הן הוציאו מדעתי.
    קיימי יחסי מין לפי מה שהתחושות שלך אומרות לך וקבעי תור לרופא נשים למעקב ביוץ.
  • אז זהו שרופא הנשים שלי צחק עליי ואמר לי שהוא לא מוכן לשמוע על הדברים הללו לפני שנה של ניסיונות לפחות.
    מכיוון שיש לי שתי בנות ובשתיהן נכנסתי להריון מאוד מאוד מהר (תוך חודש) אז הוא טוען שאין סיבה להתחיל מעקבים ואילו אני כבר די לחוצה ולא מבינה מדוע זה לוקח זמן רב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה