מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי מחזור אחרי 16 יום בלבד מהמחזור הקודם, ועכשיו עברו כבר 25 יום מאז ועדיין לא קיבלתי (טפו טפו חמסה חמסה שום בצל מלח מים)..
    לפני המחזור של ה16 קיבלתי ביום ה29..
    היום בבוקר וגם אתמול בערב היו לי ממש כאבים ממש כמו של מחזור והייתי בטוחה שאני מקבלת אבל עד עכשיו ב"ה כלום! ועכשיו התחילו לכאוב לי הפטמות.
    בנוסף, אני מודדת חום השחר ובזמן האחרון אני מטיילת בית 36.8 ל-37 ! שזה ממש גבוה!! והיום היה לי 37.1!!!!
    מה אתן אומרות? יש תקווה או שהכאבים בבטן כבר מנבאים את העתיד?..
    ד"א יש לי גם הלא הפרשות כבר למעלה משבוע

----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
9 תגובות
עמוד 1
  • פשוט מהמם בע"ה נשמע בשורות טובות !! אנחנו באותה סירה חח יש לי גם כאבים באזור הפטמה +13 יום איחור!!!!!!1 ישועת השם כהרף עין

img]http://tac.families.com/ezb/1216463.png[/img]
  • נשמע שאת הריונית ביותר, מה לגבי בדיקות דם? בדיקות ביתיות? קדימה לעשות!

שנשמע בשורות טובות!

sOsHi
  • אעאעאע וואי אתן חושבות?!?!!?
    הלוואי!!! אני ממש מנסה לשמור על עצמי מאופקת וחושבת אולי לעשות בדיקה ביום ה29 אם המחזור לא יגיע עד אז בע"ה (חמסה חמסה שום בצל מלח מים!!)
    וואי אני כ"כ מקווה!! הלחצתן אותי חחח הלוואי בע"ה!!

ד"א אדווה!!!!!!!! מה עם בדיקה בדיוק!?!?!? 13 יום???

• אני?!!?!? מחר בע"ה יש לי בדיקה אצל הרופא נשים נקווה לבשורות משמחות

• ברור שיש מצב!!!! הלוואי הלוואי הלוואי!!!!!!
  • וואי היום בבוקר קמתי והתאפקתי לא לעשות בדיקה...אני מפחדת שיצצא שלילי או שזה מוקדם מידי... אני אשתדל לחכות עד סוף השבוע בע"ה..
    בנתיים הכאבים בפיטמות חלפו..זה אומר משהו??
    אוףף שונאת ספקות

• בוקר טוב !!! כל הכבוד על האומץ לחכות עד סוף השבוע ואני?!?!!? מחכה שיגיע כבר השעה 14:00 לבדיקה אצל הרופא אני משתוקקת כבר לדעת מה מסתתר מאוחרי איחור הוסת.....אולי... קטנטן ויפה השם יהיה בעזרי !!

• כל הכבוד לי?? כל הכבוד לך אדווה!! כבר יותר משבוע איחור ועוד לא עשית שום בדיקה??למה?
    מקווה גם בשבילך שתשמעי בשורות טובות
    תעדכני אותנו!

• דווקא כן עשיתי אבל זה היה מוקדם מידי ! בע"ה נקווה באמת לבשורות טובות..וברור שאני יעדכן ......המשך יום מעולה !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה