פס בהיר מאד מאד בבדיקה ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, למרות שעשיתי עשרות בדיקות הריון במהלך הנישואים הפעם אני קצת מבולבלת והייתי שמחה לשמוע את דעתכן,
    המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר, מבחינתי איחור של שבועיים זה תקין ובסדר, המחזור בסוף יגיע, מה שקורה זה שהביוץ מתרחש לפעמים נורא מאוחר אצלי,
    חודש קודם, היה לי איחור של שלושה שבועות, בצעתי בדיקה ביתית ויצא שלילי ולאחר מכן בצעתי בדיקת דם, הרופא הסביר כי היה לי ביוץ כמה ימים לפני ביצוע בדיקת הדם והיות ולא היה קיום יחסים פספסנו את הביוץ ושאני אמורה לקבל מחזור וכך היה..
    החודש יש לי איחור של שבועיים וחצי, הפעם למדתי מהטעות והיה קיום יחסים יום כן יום לא
    לפני שבוע וחצי לדעתי היה הביוץ, הרגשתי את הכאבים האלה של הביוץ בצד ימין, (מצטערת על הסיפור אבל חייבת לפרט.. ) זאת אומרת שאם אני לא טועה והיה ביוץ לפני שבוע וחצי ונקלט הריון אז זה ממש התחלה וספק אם בדיקה ביתית תראה את התוצאות,
    בכל מקרה עשיתי היום בדיקה של YES OR NO אפילו שעבר רק שבוע וחצי מהביוץ (במידה ואיני טועה) וראיתי פס בהיר בהיר בהיר שרק באור של שמש אני יכולה להבחין בו,
    מה נראה לכן? להמתין עוד שבוע ולבצע את הבדיקה שוב? או שזה פשוט לא הריון, ?
    תודההה מראששש...

טליה =)
15 תגובות
עמוד 1
  • להמתין עוד כמה ימים ולעשות שוב את הבדיקה.
    בהצלחה
  • הי , יש סיכוי גבוה להריון.. כדי להיות בטוחה תגשי לעשות בדיקת דם או שתקני עוד בדיקת שתן...בהצלחה
  • אני מציעה להמתין עוד שבוע לבדיקה חוזרת...
    בהצלחה
  • תמתיני עוד כמה ימים ותעשי בדיקה נוספת.
    שיהיה בהצלחה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מאאאד מזכיר את הסיפור שלי!
    גם אני ראיתי פס מאד מאד בהיר שבועיים אחרי הביוץ וגם יומיים אחרי זה עשיתי עוד בדיקה ושוב פס בהיר שבקושי רואים... ואז חיכיתי קצת והלכתי לעשות בדיקת דם שיצאה חיובית :)
    כמו שהבנות כאן ייעצו לך - פשוט חכי עודקצת.. חיכית עד עכשיו אז מה זה עוד כמה ימים?
  • גם לי היה פס בהירררר... תמתיני עוד כמה ימים ותעשי בדיקה משתן ראשון של הבוקר...
    באהבה...

בולי בלבולי
  • שלווום לכולן שוב...
    תודה רבה על כל התגובות...
    אין ספק שבשורה התחתונה מה שצריך בחיים זה סבלנות...
    ויש לי.. אז שוב תודה.. אני אמתין..
    מה כבר יכול להיות?

נשיקות..

טליה =)
  • תוך כמה זמן הופיע הפס?
    איזה בדיקה של יס אור נו זה היה? פרופשיונל, אקפרס או דיירקט? - יש הבדל מאוד משמעותי בין השלושה!

אם הופיע תוך פחות מ10 דקות - פס זה פס ואת בהריון!

"מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה
    עד היום שהיא נופלת על כתפיו
    היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע
    אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו

תינוקי, ילדי הקטן
    שים את ראשך בחיקי
    אמא שלך תשיר לך שיר
    שיר אהבה תינוקי..."
  • פרופשיונל אקספרס או דיירקט???
  • אויייי...... רק עכשיו ראיתי שהגבתן.. אני ממש חדשה פה.. אז
    בנוגע לשאלה הראשונה: עשיתי בדיקה של yes or no לא שמתי לב איזה סוג בדיוק, לא נראה לי החדשה כי אני מכירה את החדשה וזאת לא הייתה היא
    וכן.. זה היה השתן הראשון של הבוקר..
    אגב, אז ספרתי לכן על yes or no אבל אחרי כמה ימים עשיתי של מקלון הזהב ויצא רק פס אחד ושוב אחרי כמה שעות טובות הופיע שוב עוד פס מאד מאד בהיר..
    לא יודעת.. משגע
    רק יום חמישי אני יוכל ללכת לעשות בדיקת דם כי לא יסתדר לי לפני כן...
    כמה קשה לי לחכות עד אז...
    לפעמים אני פשוט אומרת לעצמי.. למה עשית את הבדיקה הזאת, זה סתם מבלבל ותמיד יש את הספק שאולי יש טעות או כל דבר אחר..
    אני כבר לא יודעת מה לחשוב...
    היום אני כבר באיחור של 3 שבועות.. ומה ששכחתי לציין לפני הכל זה שיש לי כתמים חומים כאלה כל ה3 שבועות האלה.. ממש מוזר.. זה אף פעם לא היה לי..

בקיצור: help !!!

טליה =)
  • הסיפור שלך ממש דומה לשלי, בעניין של המחזור הלא סדיר וכל המתלווה...
    בקשר לבדיקה, אני ממליצה לך לא להתלבט ופשוט לבצע בדיקה נוספת, יכול להיות שאם את בהריון, בימים הראשונים הפס באמת חלש, ובהמשך הפס יתחזק ויבלוט.
    או שהכי פשוט, לבצע בדיקת דם ולדעת בבירור.
    אבל עצה ממני, הרופאים שלי ישבו לי על הוריד בקשר למחזורים, ושלא יהיה לי קל להכנס להריון, עשיתי בדיקות הריון אחת אחרי השניה, התאכזבתי כל חודש. ותראי, ברוך השם אני בשבוע 7. אחרי שנה וקצת.
    אל תקשיבי לאף אחד, תרגעי ותקחי את הזמן, זה יגיע בסוף!
    בהצלחה !!
  • שירההה...
    וואו.. חח מההתרגשות אני בקושי מצליחה להזכר מה שרציתי לכת' לך,
    אצלי אני נשואה שנתיים.. ו.. בדיוק כמו שאמרת.. הרופאים באמת ישבו לי על הוריד, עשיתי כמה טיפולים במשך כמה חודשים אבל זה הלחיץ אותי ועשה לי ממש לא טוב והחלטתי להרגע.. לא לראות רופאים ולא לשמוע את המילה טיפולים, חזרתי לעצמי וממש טוב לי עם זה.. אני מאמינה שכשנרגעים הכל מסתדר..
    ופה אני חוזרת לסיפור הנוכחי:
    כרגע.. אני כמה חודשים אחרי הטיפולים.. ובגלל שאני לא נמצאת תחת מעקב של רופאים, US ובדיקות דם אז אני לא באמת יודעת מה היה והכל זה כרגע מבוסס על אמונה והרבה הרבה תפילות וטוב לי עם זה, הרבה יותר מרגיע אותי להשען על ה' מאשר על רופאים מלחיצים..
    ברור לי שחייב בדיקת דם, אני פשוט סתם מנסה להתחמק מיזה כרגע מהפחד להתאכזב.. וגם כי לא הכי יצא לי ללכת למרפאה..

אגב אני ממש שמחה בשבילך.. המון מזל טוב ותשמרי על עצמך..

ובואי נחזיק שבפעם הבאה שאעשה בדיקה יהיו כבר 2 פסים חזקים וברורים או.. לפחות שכבר תהיה תשובה חד משמעית..

טליה =)
  • חח איזה מתוקה, כל הכבוד!! תאמיני לי עשית בשכל, לפעמים אנחנו נשענים על כל העולם, על רופאים, על חברים, על אמונות טפלות, ושוכחים שיש אלוקים אחד שמנהיג את העולם וקובע לבדו מתי יקרה כל דבר...
    אני ממש שמחה שבחרת להחזיק חזק ולהאמין, אמונה זה הדבר הכי חשוב, וניסים קורים למרות הכל .
    בכל אופן, אני בטוחה שנשמע ממך בשורות טובות ונשמח בשמחתך, אבל לאט לאט, תזכרי שכשנושמים עמוק הדברים מסתדרים טוב ומהר יחסית לכל הלחץ והתסכול...
    תמשיכי להתפלל ולהאמין בעצמך :-)
    ערב מקסים מאמי
  • תודה נשמה....
    שתמיד נבשר אחת את השניה בשורות טובות...
    מקווה לחזור לפה שכל הנושא הזה כבר יהיה מאחורי....

בלי לחץ.. הכל יסתדר..
    אני ממש מאמינה בזה ..!!

שיהיה בהצלחה לכולן..!!!

טליה =)
  • מקווה שתוכלו לעזור לי. עשיתי בדיקה שהבדיקה
    הפקק בצבע סגול והבדיקה לבנה

שעשיתי אותה הייתי באיחור של 4 ימים מהמחזור
    ויצא לי פס כהה ופס ממש בהיר
    חשבתי שאני מדמיינת עשיתי שוב אותו דבר יום למחרת ושוב אותו דבר
    ויש את הבדיקות שזה מחשב את השבוע משהו כזה
    והיה פס ממש בהיר שבקושי רואים על המס 2000ml

פעמים עשיתי ויצא לי כך אני לא יודעת מה זה אומר
    הבהיר זה יכול להיות הריון
    אחרי שהמחזור שלי התחיל בצבע ורוד בהיר
    אחרי יום מאיחור. והיתחזק לאדום
    פעמים הראשונים של השתן והיה ורוד והפך לאדום
    מידי פעם קרישי דם.
    ליפני שקיבלתי את המחזור היה לי כאבי בטן תופת בבטן התחתונה עצירות ועייפות אני לא יודעת מה זה מישהיא חוותה דבר כזההה ....אשמח לעזרה דחופה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה