היי בנתו שאלה לי אליכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז זה חודש ראשון שאנחנו מנסים אז ככה המחזור מאחר לי בשבוע 2 בדיקות בתיות יצאו 2 פסים עשיתי בדיקת דם יצא שלילי הגיוני אולי פשוט לא רואים את זה עדיין?תודה לכן
6 תגובות
עמוד 1
  • האמת הרופא נשים אמר לי שבדיקת דם מועילה יותר מהסיבה שהיא חיובית מעל 3 בטא והוא אמר לי על הבדיקת שתן שהיא חיובית מעל 50 משהו כזה עדיף להמתין עוד שבוע ותעשי שוב בדיקה

• הבנתי האחות אמרה לי שאני צריכה לקחת כדור שהמחזור יגיע לי לא יודע שבוע הבא מקסימום אני אדש לרופא שלי שתבדוק מה קורה בחיים המחזור לא איחר לי אני אחכה לשבוע הבא
  • הפסקת גלולות אולי? ובנתיים אל תקחי שום כדורים גם אני עשיתי בדיקת דם ובדיקת שתן ויצא שלילי יכול להיות אולי היה לך ביוץ מאוחר שעדיין לא רואים וכמובן שעדיין לא קיבלתי מחזור בע"ה נקווה לטוב

• לא לקחת שום כדור, המחזור יגיע (אם בכלל) מתי שהוא יגיע! בטח שמהחודש הראשון שאת מנסה! אל תדחפי שום כדור לגוף אם סיימת גלולות אז הוא בתהליך ניקיון, תקבלי יופי, לא תקבלי עוד יותר טוב!

בהצלחה!

sOsHi
  • אני בחיים לא לקחתי גלולות זה הפעם הראשונה שמאחר לי בשבוע תמיד זה מדיוק אצלי מה שמוזר לי זה שבבידקות הריון שעשיתי יצא חיובי ובבדיקת דם יצא שלילי האחות אמרה לי שזה נורמלי אין לי שום סימפטומים של הריון חוץ מכאבי בטן וראש יום חמישי קבעתי תור לרופאת נשים שלי לראות מה היא אומרת אם עד אז אני לא אקבל תודה לכן.....ועוד דבר היא לי כתמים חומים בהרים מה זה אומר ואין שום סימן למחזור?????????
  • היי, קראתי שיש מקרים שכתמים או דימום זה תוצאה של השתרשות הריון...ומקווה בשבילך שזאת לא ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה