ליידי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין אין עליכן בנות אתם פשוט לא יודעות כמה טוב עושה לי לראות את החיזוקים והתמיכה שלכן
5 תגובות
עמוד 1
  • עניתי לך יקירה

אירית

• תקראי את מה שכתבה משתמשת בשם YAS בפורום מנסים להכנס להריון תמיכה הדדית
    נראה לי שזה יענה לך על כל השאלות.
    לפי מה שקראתי מדובר בהריון כימי.
  • היי מדובר על הריון כימי
    הריון כימי זה כאשר יש תוצאה חיבית בבדיקת דם אך ההריון נופל לפני שנצפה שק הריון באולטרסאונד.
    שק הריון ניתן לראות בשבוע 6-7
    מה שקורה עכשיו מניסיון שלי יהיה לך דימום של 10 ימים עד שבועיים ואז 4-6 שבועות לאחר מכן את מקבלת מחזור אני במחזור הזה התחלתי טיפול ישר, אבל הבחירה שלך את יכולה לנוח.
    אני יודעת שבציבורי ממתינים יותר ממחזור אחד אז אני מניחה שזה גם תלוי ברופא.
    בכל אופן את צריכה לעשות בדיקות דם למעקב לראות שהבטא יורד מתחת ל2, ככה יודעים שהכל יצא. אם זה לא יורד יש טיפול רפואי אבל לא כדאי לך להיכנס לזה כיוון שמדובר בשלב מוקדם אני לא מאמינה שתצטרכי את זה.

שיהיה בהצלחה ותקין וכיפי כבר בטיפול הבא.
  • יקירה, גם את מחזקת אותנו ותומכת בנו!!

אני מעריצה אותך!!!!!!

תודה רבה לך על כל החום והאהבה שאת מפגינה כאן כלפי כולנו. תודה על ההבנה, על ההקשבה ועל עצם קיומך כאן איתנו. את תורמת המון.

בהצלחה בפעם הבאה
  • אני גם פה בשביל לחזק
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה