תעזרו לי :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום חלף עם קצת כאבים כמו של מחזור אך עדיין ב"ה בלי שום סימן (חמסה חמסה שום בצל מלח מים..)
    ואני כ"כ רוצה לעשות מחר בבוקר בדיקת הריון ביתית!!!!
    מחר אהיה ביום ה27 מהמחזור הקודם..
    מצד שני, אני כ"ככככככ מפחדת שאני חיה בסרט ושאני רק צריכה לחכות למחזור והוא כבר מגיע
    אני מתה מפחד להתאכזב ואני רוצה להיות באיחור משמעותי כדי לעשות בדיקה ומצד שני אין לי סבלנות לחכות!!!!
    מה לעשות?
    הלוואי שהקב"ה שלח לי מתנה יפה!!!
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
6 תגובות
עמוד 1
  • כ"כ מבינה אותך... כל החודש אנחנו מחכות לרגע שנוכל לבדוק ואז זה מגיע ואנחנו מתחילות לחשוב "איך נתמודד אם זה שלילי"...

אני רק יכולה להחזיק לך אצבעות

• נונית ביום ה 21 ככה בעלי אומר הכי טוב !
  • אדוה! לא הבנתי מה בעלך אומר..אני כבר ב27

מרבלס את כ"כ צודקת!!! ואני עדיין לא יודעת מה לעשות!!!
    ומחר זה יצא לי מצויין לבשר בשורות טובות לבעלול (הלוואייי וואי!!!)
    ומצד שני לא בא ליייי להתאכזב כ"כככ
    וברגע זה ממש אין לי שום סימן לא למחזור (חמסה חמסה שום בצל מלח מים פלפל ברוקולי וקולרבי) אבל גם לא להריון.. ואני כ"כ רוצה את זה אז אני לא יודעת איך אתמודד עם תשובה שלילית...
    אחחח ה' יעזור!
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• גם אני באותו הסרט...
    היום זה היום ה-28 ועדיין לא קיבלתי ואין סימנים לפה ולשם
    אני מציעה לך לעשות כמוני, לחכות עד הסופ"ש ואז לעשות בדיקה, כדי שהבדיקה תהיה יותר אמינה
    המון המון בהצלחה
  • חחח מהלחץ כבר הכל התבלבל לייייייי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה