stress - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

יש לי שאלה, האם אפשרי לעכב את הקליטה להריון ע"י לחץ? ולא. לא לחץ של "אני רוצה להיכנס להריון", אלא לחץ בחיי היום יום.
    אני בלחץ אטומי בעבודה, היא מאוד מלחיצה, סביבה די לא ידידותית חוץ מכמה חברות שיש לי שם, לא פעם ולא פעמיים ביום אני מוצאת את עצמי נושמת כמה נשימות עמוקות כדי להרגיע את עצמי ולא להתמוטט מעצבים.
    ולא, אני לא עובדת בבורסה...

מה אתן אומרות?

sOsHi
3 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי זה כן יכול להשפיע משום שכאשר את בלחץ (ולא משנה איזה לחץ) הגוף משחרר הורמונים (כגון קורטיזול) שיש להם השפעה על הכניסה להיריון, זה בשום פנים ואופן לא מונע כניסה להיריון אך זה יכול לעכב
    ולכן המלצתי אלייך, לא משנה כמה סביבת העבודה מלחיצה, תנסי להיות רגועה ושזה ישפיע עלייך כמה שפחות

• אני גם חושבת שלחץ משפיע על הכניסה להריון.
    בזמן הניסיונות לילד הראשון עבדתי בסביבה מאוד מלחיצה..
    ולדעתי העבודה + הלחץ להיכנס להריון השפיעו.
    כי דווקא בחודש שהייתי מאוד רגועה, אחותי עשתה לי עיסוי עם דימיון מודרך להרגעה.
    לא חשבתי שאכנס להריון כי לא עשיתי הזרעה בכלל רק לקחתי איקקלומין ונקלטתי..
  • מצטרפת להודעות קודמות לחץ מאוד משפיע על כניסה להריון חברתי הטובה לא הצליחה להרות ועברה את כל הטיפולים האפשריים בסוף החליטה לעזוב את סביבת עבודתה הדינאמית כפי שאת מתארת.......... ונקלטה לבד אחרי זמן קצר היום היא חובקת 3 ילדים בקרוב אצלכם אל תהססי אפילו לנקוט בשינויים דרמתיים כדי להגיע למטרתך הנעלה............
    בהצלחה רבה

גלית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה