טוב, אלעאי חוגג יומולדת בעוד פחות מחודשיים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ומבחינתי זה בדיוק הזמן להתחיל לחשוב

27 תגובות
עמוד 1
  • אולי תלכי על הרעיון בסימן 5

הסיפור 5 בלונים לדוגמה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • היי אדוה
    את רוצה יום הולדת שאת מזמינה ילדים הוא יום הולדת שאתם נוסעים לאן שהוא לחגוג אני עושה את זה כבר שנתיים יום הולדת לאביאל שאנחנו הולכים עם המשפחה לאן שהוא לחגוג והשאלה כמה התקציב שאת רוצה להשקיע.

• השנה הוא בגן חובה.
    המודעות לימי הולדת עולה ועולה..
    כל ילד בגן חוגג יומולדת במקום מסויים ויוצא שכולם חוגגים באותו המקום כי אין לנו הרבה אופציות במעלות.
    אני רוצה לעשות לו משהו מיוחד.
    אז נתחיל בזה קודם כל אני אשכיר מקום! שאני בטוחה שלא יעלה לי פחות מ- 500 ש"ח שזה אוטומטית מייקר אותי..

ומה לעשות מעבר- אני לא יודעת..
    אני רוצה לעזות לו יומולדת לפי נושא אבל אני לא מוכנה לשפוך 2500 ש"ח על דבר כזה! ואני יודעת שאלה המחירים כי כבר ביררתי.

יש לך עוד רעינות מלבד יומולדת לפי נושא?

איפי- פרטי והדגימי, נשמע מעניין

• אדוה ימי הולדת לפי נושאים העלות שלהם הרבה יותר יקר כי את צריכה להפוך את המקום שאת משכירה לנושא ליצור אווירה.
    אם את רוצה לעשות יום הולדת שכולם יגיעו וואו אני זוכרת ביום הולדת של אביאל בגיל 3 עשיתי יום הולדת אומנם העלות שלה היתה יקרה 3,500-4,000 שקל בזמנו אבל זה היה וואו אחד גדול.
    את יכולה להשכיר מקום לקשט אותו יפה את יודעת.
    אני בזמנו הבאתי להם בתור הפעלה הצגה של כספיון שכל הילדים חוץ מלראות את ההפעלה היו חלק פעיל בהצגה למשל בסיפור הם היו הדגיגונים ואז אחרי הסיפור הם עשו תמונה של כספיון ומסגרו להם אותה והם לקחו אותה הביתה.
    לפני טקס העוגה קניתי פיאנטה את יודעת זה כמו בובת קרטון יש את זה בכל מיני דוגמאות: מכונית, בוב ספוג, כל מיני דברים ומלאתי אותה בהפתעות, שוקולדים, סוכריות, וכל מיני דברים טעימים תלינו אותה בתקרה אבל בגובה של הילדים, הילדים עמדו בתור וכל אחד דפק על הקופסא עד שהיא נפתחה ונפלאו הדברים והילדים התמוגגו על הדברים להורים עשיתי שולחן של סלטים, פשדיטות, בורקסים, וכל מיני דברים לילדים הזמנתי פיצות וטרופיות בטקס העוגה פוצצתי קונפקטים וכמובן ברכות לילד בשולחן של הילדים קניתי מפות וצלחות של איזה מותג והנחתי על השולחן צלחות במספר הילדים שאני חושבת ועשיתי גם יותר עם חטיפים סגורים לכל ילד במקום שקית צלחת הפתעה אבל חבל על הזמן איזה 7 חטיפים סגורים למשל: ביסלי, במבה, שוקולדים, וכל מיני חטיפים הכל סגור וארזתי את זה ההורים היו בהלם. העוגה היתה עוגה מעוצבת, זיקוקים על העוגה גדולים, וכל ילד שהלך הביתה קיבל מטריה כי זה היה בסוף אוקטובר בקיצור ההורים לא האמינו איזה השקעה אומנם יקר אבל הילד נהנה מכל רגע ודרך אגב הפיאנטה הזאת זה להיט.
    וכמובן שיש עוד הרבה רעיונות השמים הם הגבול אבל הכל זה עניין של תקציב את יודעת לפעמים מתחילים מתקציב מסויים ורוצים גם זה וגם זה וזה יוצא יקר.
    בהצלחה

• סורי אני גרועה בהפקות יום הולדת

• משחקים שקשורים לחמש
    למצוא חמש סוכריות
    לזרוק 5 כדורים
    וכו
    להכניס את זה למשחקים

את יכולה להמחיז להם את הסיפור חמישה בלונים או שמפעילה יכולה לעשות את זה
    לתת להם משימות שקשורות לסיפור ועוד

http://news.walla.co.il/?w=/1/1772849

תראי מה רשום מגיל 5
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • איפי- תודה

• אדוה קחי את המייל שלי שלחי לי מייל: [email protected]
    אני ארשם לך את הטלפון שלי ונדבר אם את מעוניינת בשמחה המליץ לך על רעיונות ויעזור לך.
    רחל

• תודה מאמי.
    אני בהחלט אצטרך אותך! לא מוותרת על הרעיונות שלך

• אדוה שלחתי לך את הטלפון נדבר מתי שתרצי אין בעיה זה חלק מהלימודים שלי עכשיו את יודעת לעזור לאנשים להפיק אירוע כדי לצבור ניסיון יותר ויותר אז בכייף.
    ודרך אגב השבוע עשיתי לאביאל וליה אחר הצהריים מסיבת פיג'מות אחרי האמבטיה החשכתי את הבית בסלון ובמטבח כאילו הם בקולנוע הזמנתי להם סרט הפיה לילי הכנתי פופקורן ואחרי זה נתתי להם לאוכל ארוחת ערב פיצה תוך כדי הסרט ומבלי להפריע להם כשנגמר הסרט ואחרי צחצוח השיניים הלכו לחדר ושחקנו מלחמת כריות והילדים הפילו אותי ואני אותם והיה נחמד ומשעשע והרבה צחוקים אחרי זה לקחנו ספר שהם בחרו ספרתי להם סיפור ונפלו לישון.

• כמו שאת רואב בסרגל שלי... ואני ב-
  • אני עשיתי לסמדר יום הולדת בבית ,הוצאנו את כל הרהיטים מהסלון -ממש מבצע סבלות עשינו
    כל הסלון היה פנוי והזמנו ליצן -שלקח 500 ש"ח לשעתיים, ליצן מעולה הוא הביא מכונת בועות ,נתן לילדים בלונים בצורות שונות, איפר את הילדים, היו גם משחקים עם מצנח וריקודים, היה ממש נחמד.
    והזמנו את כל הגן אלינו הביתה.
    לדעתי זה הTHE BEST לעשות בבית ולהזמין את כל ילדי הגן עם מפעיל.
    תמצאי לך מפעיל מקצועי ומנוסה טוב, תחשבו ביחד על נושא יום הולדת ואם יש לך מקום בבית גם תחסכי השכרה של מקום, לא יצא יקר בכלל
    יש מפעילים שמביאים איתם מכונת צמר גפן מתוק ,תירס חם וכו'...
  • רחל- קיבלתי את המייל שלך עם מס' הנייד- תודה רבה

• היי אדוה ובוקר טוב
    גם אנחנו קבענו עם חברים של אביאל כבר ליום ראשון הקרוב והוא מאוד מחכה וגם החברים שלו פגשו איתי בבית הספר אתמול ואמרו לי שהם מחכים אבל אני מקווה שזה יצא לפועל ביום ראשון כי אביאל חולה אבל חולה לא יכול לקום מהמיטה הוא אצל אחותי עד שאני יחזור מהעבודה ב 13:30.
    איזה סיוט ועוד ביום שאני לומדת.
    רחל

• אני אספר מה עשיתי ואתן מוזמנות לקחת רעיונות :

עשיתי יום הולדת בנושא דורה ודייגו

היו 35 ילדים. לכל ילד הכנתי מסול תיק גב של דורה ובן היו שעון של דיאגו שהדפסתי וניילנתי (נלקח מהאינטרנט) וצמיד של דורה לבנות. גם נלקח מהאינטרט .

הכנתי מפה שהם צריכים לעבור שבסוף מגיעים למסיבת היום הודלת..
    הם היו צריכים לעבור באי הנחשים ( קניתי מלא נחשים גומי ושאלתי טרייויה בנושא דורה ומי שידע תשובה קבל נחש )
    את האחיין שלי בן ה 9 חיפשתי לחטפני והוא היה צריך לחטוף להם את התיקים וכל פעם הם היו צריכים לצעוק , חטפני אסור לך לחטוף

כל ילד שרצה עצמנו לו את העיניים והוא היה צריך להרכיז לחטפני את הזנב (היה מחובר עם סקוטצ)

בתחנה הבאה הם הגיעו לפינאטה שם כל אחד היה צריך לנסות לשבור אותה ןלהגיע לממתקים

הם היו צריכים לעבור את הנהר מבלי לדרוך על הצפרדעים (פרסתי בריסטול כחול ארוך ועליו הדבקתי צפדעים)

בסוף הגיעו למסיבת היום הולדת

היה מאד נחמד ומיוחד
  • היי גוני אהבתי את הרעיון אני רואה שאת יצירתית.

• כן יצירתיות זה השם השני שלי

שכחתי לציין שבעלי הכין מדיקט ענק תמונה של דייגו יושב על עץ וכל ילד הצטלם ואני שלחתי את התמונה לאחר מכן בדואר עם תודה שהשתתפתם וכו....

אפשר לראות את התמונה באתר של בעלי WWW.ITZIKART.BIZ
  • טוב תקשיבי!
    אני מהופנטת מהרעיון!
    וגם אני חולה על יצירתיות, אני מאוד משקיעה בימי ההולדת של אלעאי וזה ערך עליון עוברי!
    גם כשרון תהיה בת 3 אני אעשה לה הפקה

• גוני- בעלך תותח!!!!!!
    הציורים מדהימים!!

• גוני טוב לדעת שיש פה מישהי עם ציורי קיר אנחנו בחדר של הילדים יש ציור קיר על כל הקיר ציור מהמהם שעשה לי גם בזמנו איזה צייר מדהים אבל בבית הבא כשבעלי יסכים למכור את הבית הנוכחי אני יזכור שיש פה בפורום.
    דרך אגב ציורים מהמהמים בעלך עושה.
    רחל

• אני חולה על ציורי קיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    לאלעאי יש פו הדוב וחברים
    ול-רון יש פיות בגוונים של סגול ושמנת.

הוספתי גם בעליית המדרגות קיר בגוונים של בורדו ולבן וזה פשוט מטריף!!!!

לקראת פסח אני רוצה לעשות ציור קיר בחדר השינה שלנו:

תמונה שלי ושל אורן מיום החתונה- זה יותר דיוקן כאשר בצד אחד אורן ובצד השני של הקיר אני לרקע שקיעה

• לגבי חטפני
    הדפסתי מהרשת מסיכה של חטפני , ניילנתי אותה חיברתי גומי מאחורה והיא הייתה על הפנים
    הוא לבש חולצה כתומה ומכנס גינס .

ואת הזנה הכנתי מגרביון והחיבור היה עם סקוטצ

מה שעוד ניתן לעשות: אפשר להדפיס את כל הגוף של חטפני בשלמותו ולגזור חלקים עיקרים . להדביר סקוטצ זכר נקבה והילד צריך להרכיב את הדמות במואה בעיניים עצומות . לגיל 4 זה נראה לי מסובל מדי

את השירים של הורדתי מהיוטיב והמרתי לקובץ M
    בגלל שזה היה בתחילת שנה ולא הכרתי את הילדים הכנתי תגי שם ( את יכולה להדפיס מאתר NICKׂ

לשאלות את יכולה להתקשר אליי
  • תגי שם זה תמיד נחמד לעשות.
    למרות שאני כבר מכירה את כל הילדים בגן כייף שלכל אחד יש את השם שלו לא?
    איך אני יכולה לצור איתך קשר טלפוני?
    את בפייס שלי?

• תחפשי אותי בפייס
    keren shalom
    יש שם תמונה של הזאטוטים שלי
  • יש כל כך הרבה בשם שלך

• אדוה יקרה כנראה שלחת למישהי אחרת.איך. אני מוצאת אותך בפייס

האני
  • לא פלא שהיא לא אישרה אותי..
    אבל ראיתי 2 חברות משותפות מהפורום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה