שלום שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממצב?אתמול היתה הבריתה של אוריאני שלי , והיה בסופו של דבר נורא נחמד...
    ולמה אני אומרת בסופו של דבר? כי אני לא יודעת מה היה מנחוס ביום הזה אבל ספגנו יםםם ביטולים .מחברים קרובים ורחוקים ומשפחה וכל מה שלא תחשבו עליו - קרה ביום הזה כך שמלא אנשים לא הגיעו.
    אני אישית הלכתי לארוע בתחושה של חבל שעשינו את הארוע הזה , ולא מבחינת הכסף כי זה באמת , כפרה , כמה נפסיד?2000 שח? יאללה נפסיד, אבל בתחושה של אכזבה מחברים קרובים .לחלקם באמת שהיו סיבות מוצדקות אבל חלקם ..איך לומר.. נורא אכזבו בסיבות מעפנות , והודיעו באותו בוקר בסמס. אפילו לא בטלפון...
    מאכזב נורא . איזה חברים . גרם לי לחשוב כל הערב, מה, אני חברה רק לבילוים? רק לקניות בקניון? קל לומר - מותק וממי וונשיקות וכו אבל תכלס לתת את הכבוד בארוע קשה מדי ...ממש מאכזב.
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לרגע לא באה בטענות כלפי מי שהיו לו סיבות לא להגיע , או חברים טיפה רחוקים שעשו את החושבים ולא הגיעו מסיבותיהם שלהם .. אבל למשל חברת
    ילדות שלי ,שסימסה באותו הבוקר סיבה מעפנה .. אפילו לא התקשרה . זה נוראאאאאא פגע בי.
  • היי פנינוש, מזל טוב
  • כמו שכתבתי, אם מישהו לא התאמץ להגיע ואין לו סיבה מוצדקת - אני אומרת: עדיף שלא הגיע.... באירועים כאלה אני רוצה רק אנשים שאוהבים אותנו מספיק לבוא
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • מעצבן מאוד
  • קבלי ממני
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תודה יפעת , בהחלט מעניין מה שהעתקת לי ..
    התייעצתי עם הגננת שלו על איך לדבר איתו והיא אמרה שהם כן מדברים איתם על זה בגן ...
  • אורטלי ..לא כועסת עליך . בחיי שאני מבינה שזה תקוע באמצע השבוע באמצע היום וזה לא פשוט להרבה אנשים .ביחוד לחברות שלי שהן נשים שלרוב הן אחראיות על הילדים וזה בעייתי בשעה כזו ..
    נפגעתי מאנשים שגדלו איתי , שאין להם ילדים , נפגעתי מחברה טובה שעובדת 10 דקות משם . מדברים כאלו .
    בנוגע לביקור שלך -את מוזמנת מתי שבא לך - אמרתי לך - הבית פתוח ..
  • אורטל את לא יודעת כמה הראש שלהם מבין וקולט בגיל הזה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • עד מתי הנקתי? אני עדיין מניקה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה