ביוץ - דחוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי...
    בדר"כ המחזור שלי סדיר ביותר כל 32 יום אני מקבלת ממש באותו תאריך כל חודש.
    אני משואה חודשיים ואי מנסה להכנס להריון , את הווסת האחרונה קיבלתי ב 6.12.10 ולפי בדיקת ביוץ ביתית שעשיתי הביוץ הופיע אצלי ב- 18.12.10 וגם היו לי כאבים בבטן התחתונה בצד כמו בכל חודש שאני סביב הביוץ. לפי מה שאני קוראת בכל המאמרים ולפי כל מחשבוני הביוץ , הביוץ אצלי אמור היה להתרחש בין 21.12 - 24.12 . האם הגיוני שהביוץ שלי התרחש מוקדם יותר ויכול להיות שבעצם הבדיקת ביוץ בכלל לא אמינה ?

תשובה דחוף....
    תודה

אורטל
2 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית לא משתמשת בבדיקות ביוץ אך שמעתי בנות שלא מרוצותבכלל וכאלה שכן, וחוץ מזה רופאים אומרים שהן לא מתאימות לכל אחת...
  • אני משתמשת בערכת ביוץ ומרוצה מאוד אבל זה לא לכולן מתאים כמו שנאמר כבר...
    אבל אם כן זיהית ביוץ אז אכן התרחש ביוץ (הערכה מזהה את הורמון ה lh שמופרש לפני הביוץ) ... זמן הביוץ שלנו יכול להשתנות...מה שאינו משתנה זה הזמן מהביוץ למחזור שזה 14 יום.
    ובכלל לגבי המחשבונים של הביוץ....זה לא הכי אמין, זה מחשב בערך את יום הביוץ ונותן לך חלון לימים הפוריים אבל כמו שנכחת לדעת הביוץ יכול להשתנות יומיים לכאן ויומיים לכאן.
    אגב... הביוץ עצמו מתרחש 24-48 שעות אחרי הופעת הפסים הזהים בערכה
    בהמון אהבה,
    מרב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה