היי יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    לא כתבתי לכן כבר המון זמן, וזאת לא ההודעה שהתכוונתי לכתוב, אבל זאת המציאות שלי.היום התברר לי שהריון מס שש (במסע הארוך והכואב לילד השני) הגיע לקיצו...
    הבטא המהממת שקיבלתי ביום חמישי האחרון, עלתה רק במעט ביום ראשון, ואילו היום אחרי יומיים מורטי עצבים התברר שהיא במגמת ירידה.
    לפני חודשיים עברתי היסטרוסקופיה טיפולית על רקע מחיצה שהתגלתה,
    קיבלתי קלקסן מהחזרת עוברים במטרה למקסם את סיכויי ההריון,
    ולצערי גם זה לא עזר, ואני חוזרת עכשיו לנקודת ההתחלה המומה וכואבת.
    בעודי מנסה לתרגם את התחושות למילים אני מבינה שאין בזה צורך, אתן יודעות בדיוק מה עובר עלי, אתן חוות את אותו כאב (התקווה, הצייפיה האכזבה וחוזר חלילה), חשות את אותן הפחדים (ואם זה לא יקרה?), שואלות את אותן השאלות (עד מתי, אלוהים, עד מתי).ומרגישות את אותה תקווה (זה יקרה זה יקרה זה חייב לקרות), ואני אמצא כוחות ואתמודד שוב ושוב ושוב עד שאני אחבוק את הילד (הבא) שלי.כי זה הדבר היחיד שמשנה עכשיו.
12 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת ל ים של הצלחה במסע הארוך הזה...
    וכמו שכתבת - זה יקרה, זה יקרה!!! תאמיני בזה...
    שולחת לך ים לרוב...
    יהיה בסדר...
  • אוי שיווה יקירתי שראיתי את השם שלך היתי בטוחה שהפעם זה הפעם אני כל כך מצטערת מתוקה כל כך קשה לשמוע אבל את זאת שתמיד מרגיעה ומעודדת
    אז עכשיו אני פה בשבילך ואומרת לך שאל תתיאשי בסופו של דבר זה מגיע
    אני לא יודעת היכן את מטופלת ומה הסיבה להריונות כימיים אבל אני בטוחה שיש פתרון ואולי תחשבי לנסות מקום אחר למרות שאני מאמינה בבורא עולם והוא המחליט והקובע אבל בכל זאת תנסי להתיעץ עם גורם אחר יכול להיות שהפרוטוקולים לא מתאים לך.
    את יודעת שממני עשו שפן ניסיונות בהפריות שעברתי ובסוף דפקתי על השולחן ואמרתי הלו תתעוררו זה לא יתכן שאני לא נקלטת הרי אין בעיה אצלי וזה זרע צעיר (מבנק הזרע) ורק כך שינו לי פרוטוקול .
    אז שוב הצעתי בובה לנסות משהו שונה ואני בטוחה שבפעם הבאה שאני אראה הודעה ממך זה יהיה חיובי חיובי ושוב חיובי.
    מותק קבלי חיבוקים ממני
    והכי חשוב אל יאוש הרי ילדת כבר ויש לך נסיך קטן ואין סיבה שלא יהיה לו אח/אחות.

ביי מתוקה תהיי חזקה

אירית

• יישר כוח!!
    בהצלחה מתוקה!
  • חזקי ואימצי יקירה
  • עשית לי צמרמורת

• אין לי איך לעודד אותך,
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • שיווה יקירה
    אוף ממש מיצטערת לישמוע
    ליבי איתך ממש

רציתי לכתוב כאן כמה דברים
    אני כותבת ומוחקת , כותבת ומוחקת ....
    ופשוט יש רגעים שאין לי מה לכתוב
    או שזה לא המקום ולא הזמן

קבלי ים של
    ובע"ה שנישמע בשורות טובות

קרן

• שיווה יקירתי,
    אין לי מילים לתת לך כי אני יודעת שאף מילה לא באמת יכולה לעזור
    רק המון והמון
    אני מחזקת אותך ותומכת בך בכל ליבי
  • אם הדרך חשוכה, אני אהיה שם כדי להדליק לך נר.
    אם תמעדי, אני אהיה שם כדי להושיט יד תומכת.
    אם תבכי, אני אהיה שם כדי לנגב את דמעותייך.
    רק תמשיכי לצעוד, ולפני שתביני מה קורה,
    תראי שאור הנר מתגמד לעומת בוהק השמש בשמיה הכחולים,
    שהמכשולים שעליהם מעדת בעבר נעלמו, והפכו לזיכרון בלבד,
    ושהדמעות שבעינייך כעת הן דמעות אושר.
    רק תמשיכי לצעוד ותזכרי, שמאחורי כל צעד שלך מהדהד צעדי שלי.

שיווה יקירה
    מי יתן וקרן האור תמיד תאיר עליך ועל חייך, שתזכי תמיד להיות בשמחה אמיתית, ושלא תתני לשום מכשול/סערה/בעיה לעצור אותך מלהמשיך הלאה בדרך החיים שאת בוחרת
    כשאנחנו עצובים אנחנו נוטים לראות את העצוב ואת הרע, וכשאנחנו שמחים אנחנו נוטים לראות את הטוב ואת השמח - ואז אנחנו שמחים עוד יותר.
    מאחלת לך שתדעי רק ימים שמחים יותר ומוארים יותר
    למרות שקשה אל תתייאשי

• "פתח נא לי שעריי שמיים היושב שם במרומים...."-הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה

• אתן מדהימות!
    אני מודה לכל אחת ואחת מכן, על המילים היפות, והמרגשות, על העידוד והתמיכה, אין אין כמוכן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה