היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחזור אחרון ב 10.12 נעזרתי בערכת ביוץ שהראה ביוץ בי"מ 13 וגם הרגשתי את הבטן בכאבי ביוץ מהיום ה13 עד היום יום 20 ערכת הביוץ מראה 2 פסים ברורים וכהים משמע כבר שבוע שלם יש לי ביוץ הכאבים היו ביום חמישי שעבר אולי זה מרמז על הריון?? יכול להיות כל כך מוקדם?? מה אתן אומרות קרה למישהי??
7 תגובות
עמוד 1
קרה לי שהערכת ביוץ לא עזרה לי בכלל!!! ערכת ביוץ לא מראה הריון, היא מגיבה להורמון אחר (של הביוץ).
בקיצור, אל תסתמכי בכלל בכלל בכלל אל בדיקות ביוץ כי זה לא בשביל כל אחת...
בהצלחה!
sOsHi
אני יכולה לומר לך ממה שקראתי במקום אחר, יש נשים שהורמון ה LH יורד בהדרגה גם לאחר יציאת הביצית ואז הערכת ביוץ מראה 2 פסים לאורך זמן דבר שני, ערכת הביוץ יכולה לזהות לפעמים הריון 10 ימים לאחר הביוץ...לכן נראה לי שזה מוקדם מדי שהיא תזהה את ההריון...
אבל מי יודע...הלוואי וכן בהמון אהבה, מרב
אני מסכימה איתכן בנות סתם....... המתח לא בריא ומתחילים לדמיין נחכה לאיחור בשקט........ תודה על התגובות גם להחזיר לקרקע צריך לפעמים
רק אהבה תביא אהבה............
גלית... קודם כל לא להספיד!!! הכל יכול להיות.... תחייכי...זה בקרוב יגיע!!! ואולי זה כבר הגיע... בהמון אהבה, מרב
תודה מירב,
כן אני אחכה... יש ברירה בכל זאת עוד מעט אעשה עוד בדיקת ביוץ ונראה אם גם היום יצא חיובי. מה איתך מירב מה את נשואה רק חצי שנה?? אז מה את עושה בפורום הזה רק התחלת את דרכך??
רק אהבה תביא אהבה............
כן, אני נשואה רק חצי שנה- בלי פז"מ בהמון אהבה, מרב
צודקת למה לעבור את זה לבד... באמת כיף ביחד......
בהצלחה מאחלת הריון מהיר ועגול. רק אהבה תביא אהבה............