שלילי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אוף אוף
    זה שלילי....
    מה עושים? איך ממשיכים?איך אוספים כוחות איך?
13 תגובות
עמוד 1
  • שאלה טובה!
    ברור שאת מאוכזבת ואין לך כוחות (מוכר לי ...) אבל עוד כמה ימים את תתחזקי ותוכלי לחזור לניסיונות.
    המון הצלחה
  • נכון יקירה שעכשיו קשה שולחת לך המון חיזוקים ו

• מישהי חכמה כאן שעודדה אותי, אמרה לי שמותר לנו רק יום אחד להיות עצובות ומתוסכלות, אבל ביום למחרת אנחנו יוצאות שוב בכוחות מחודשים.

כולנו באותה הסירה ואני מקווה שכולנו נעבור לסירה אחרת יחדיו.

עשיתי את ההזרעה השנייה שלי ואני מנסה לא לחשוב על זה. להמשיך לחיות את חיי, כאילו יש הזרעה רק בחודש הבא וכאילו לא עשיתי בכלל...

מקווה להעסיק את עצמי ולשכוח מזה לחלוטין. מה שיהיה יהיה ושאלוהים יהיה איתנו.

ברור לי שקשה לך. כולנו כאן מבינות את ההרגשה. זה קורה לכולנו. אבל אולי בפעם הבאה תשמחי ותצהלי עד לב השמיים בגלל חיובי אחד גבוה ויפה!!

מאחלת לך מכל הלב
  • מצטערת לשמוע

• מה עושים? ממשיכים
    מאמי אנחנו ביחד בעניין, גם אני "חטפתי" את השלילי ביום ראשון...
    אז יאללה להרים את הראש ולהמשיך קדימה
  • תודה בנות, אין כמוכן...
    אני נראה לי עושה הפסקה אני חייבת לנוח גם פיזית ההורמונים משפיעים אליי נורא... ברמה של בחילות וכאבי ראש אז כל תקופת הטיפול אני מושבתת.
    וגם ברמה הנפשית אני רוצה קצת להתרחק (לא מהפורום) מהמרוץ הזה הכל היה לי אינטנסיבי מדי...
  • היי מאמי.... אין ספק שזה קשה ועצוב

• "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אין לי איך לעודד - זה מתסכל נורא,
    אם הפסקה תעזור לך ואפילו נפשית - לכי על זה....
    מבינה את ההרגשה ושולחת לך חיבוק גדול,
    מקווה שתתאוששי במהרה, ותאספי את עצמך ותתחילו שוב.

מיה שמחכה לחסידה.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה