שאלה בנושא ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב לכולן.
    המחזור האחרון שלי היה ב10/12 וכפי שכבר סיפרתי קניתי את ערכת הביוצית כי הרגשתי שאני פשוט מפספסת כל חודש את הביוץ בחישוב לא נכון.
    אבל השתגעתי מהביוצית הזאת...בין הימים ה16-18 למחזור הופיע בערכה בכל יום פס בהיר מאוד ליד הפס הכהה והבנתי שחייב להיות פס כהה כמו זה שלידו על מנת שיראה על ביוץ המתרחש.
    חיכיתי בסבלנות ובמקום שהפס יתכהה בכל יום שעובר הוא פשוט נעלם.
    היום אני ביום ה20 למחזור ושוב רק פס אחד!!!
    אני מאוד קשובה לגופי ובדר"כ מרגישה את הביוץ מאוד חזק בשחלות ובכאבי גב גדולים שהתרחשו בין הימים 16-18 (כולל הפרשות שמאפיינות ביוץ סליחה על התיאור).
    אז הרי השאלות:
    האם יתכן שלא התרחש ביוץ או שמא היה כ"כ חלש שהערכה לא הצליחה לזהות אותו ככזה?
    חשוב לי לציין שיש לי מחזור סדיר (29 - 34) כבר 3 חודשים מאז שהפסקתי גלולות כך שזה מוזר לחשוב שאין ביוץ כי הרי אם יש מחזור אז מתקיים ביוץ.
    אם יש אכן ביוץ חלש מה זה אומר על היכולת שלי להרות?
    מודאגת ומחכה לתשובותיכן.
8 תגובות
עמוד 1
  • הי שירלי!
    קודם כל תדעי שישנם חודשים שיכול לא להתקיים ביוץ...
    דבר שני...למה התחלת לבדוק ביום ה-16? אם המחזור שלך הוא 29 יום לפי ביוצית את צריכה להתחיל לבדוק ביום ה-11...
    בהוראות יש טבלה שאומרת לך באיזה יום להתחיל לבדוק.
    אם אכן הביוץ התקיים ביום ה-16 אז ברור שהערכה תראה שלילי כי היא מראה 2 פסים 24-48 שעות לפני הביוץ.
    חשוב שתקראי את ההוראות לפני כך גם תביני מתי לקיים בדיוק את יחסי המין ולא תרגישי מתוסכלת.
    בהמון אהבה,
    מרב
  • כנראה לא קראת את ההודעות הקודמות שלי אך התחלתי כמובן לבדוק מן היום ה11 למחזור רק אמרתי שבימים ה16-18 פתאום הופיע קו חלש ולאחר מכן נעלם קליל.
    האם זה בכל זאת אומר שהיה ביוץ גם אם הקו היה חלש??
  • מירב בוקר טוב.
    כנראה לא קראת את ההודעות הקודמות שלי אך התחלתי כמובן לבדוק מן היום ה11 למחזור רק אמרתי שבימים ה16-18 פתאום הופיע קו חלש ולאחר מכן נעלם קליל.
    האם זה בכל זאת אומר שהיה ביוץ גם אם הקו היה חלש??
    אם אני מקבלת מחזור סימן שכן התרחש ביוץ אך האם ישנם פעמים שהביוץ הוא חלש?
  • היי שירלי!!!
    הפס צריך להיות זהה לפס הביקורת...
    אני ממליצה לך לעבוד עם הבעל גם אם הבדיקה מראה שלילי....
    עבדתם בימים של חלון הפוריות בכל זאת? זה חשוב... כמו שכבר נאמר כאן בדיקות הביוץ לא מתאימות לכולן, וגם לי לקח זמן למצוא ערכת ביוץ שמתאימה לי...
    בימים שהרגשת ביוץ עבדתם??
    מחזיקה לך המוווןןן אצבעות
    בהמון אהבה,
    מרב
  • ולגבי השאלות האחרונות
    בהמון אהבה,
    מרב
  • אנחנו מנסים ארבעה חודשים ולא ידועות לי בעיות בביוץ שכן יש לי כבר שתי בנות ובעבר נקלטתי תוך חודש.
    אומנם הייתי צעירה יותר (כיום אני בת 36) אך עדיין זה היה מאוד מהר.
    מהיום ה11 למחזור קיימנו יחסים יום כן יום לא מבלי להתחשב בערכת הביוץ אז אני גם מחזיקה אצבעות שהחודש סוף סוף תבוא המנוחה ליגע - תרתי משמע.
  • הסירי דאגה מליבך!
    כמו שכבר כתבתי, לי 2 חברות שונות של ערכות ביוץ לא זיהו ביוץ ורק בשלישית זיהיתי...
    זה תלוי בכ"כ הרבה דברים....
    והלווואאאייייי והחודש תקלטי ותהיה לך מנוחה...
    בהמון אהבה,
    מרב
  • שלום לכולן.
    יש לי עוד שאלה קטנה.
    כמו שכבר כתבתי אני ביום ה20 למחזור והבטן כואבת ונפוחה.
    רציתי לדעת מה הביוץ הכי מאוחר שיכול להיות לאשה? והאם יכול להיות שמה שאני חשה הוא ביוץ?
    ביום ה16-18 הרגשתי כאבים חזקים בצדי הבטן וכאב גב שמראים על ביוץ אבל גם היום אני מרגישה כאבי בטן והיא נפוחה מאוד.(זה אומנם כאב עמום יותר אך גם כאב)
    מה זה יכול להיות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה