שאלת ניקיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מנקים קומקום מאבנית?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
13 תגובות
עמוד 1
  • יש חומר שקונים מסופר לנקות את הקומקום
    אבל אני מרתיחה מים בתוך הקומקום ושמה בתוכו "מלח לימון" משאירה כמה דקות והוא נקייי
    שוטפת כמה פעמים במים וזהו
  • אני רוצה משהו שלא יהיה מסוכן לאיתמר.
    החומרים האלו מלחיצים אותי...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני מרתיחה קצת מים עם הרבה חומץ,
    את יכולה להשתמש גם בחומצת לימון-- זה עובד יופי

טוהר
  • מלח לימון מעולה, את לא חייבת להרתיח, אבל זה יזרז את התהליך. זה לא מסוכן.. זה רק מגעיל ברמות אם בטעות חושבים שזה מים וטועמים
  • גם אני משתמשת במלח לימון
    עושה עבודה מעולה
  • מלח לימון יותר מוצלח מחומץ לדעתי, אני מרתיחה, יוצא הכי נקי, לא אוהבת את כל החומרי ניקוי המלחיצים האלה...
  • גם אני לא אוהבת את החומרי ניקוי לניקוי אבנית. אני מנקה אבן מהקומקום עם חומץ, וככה אני עושה:
    מרתיחה מים, וכשהמים רתחו, אני מוסיפה לקומקום כשליש (עד חצי) כוס חומץ רגיל. נותנת לזה לעמוד - אפילו ללילה. בבוקר אני שופכת את המים עם החומץ, ממלאה מים ומרתיחה - ושופכת את המים האלו (כדי להוציא את הטעם של החומץ). אח"כ משתמשת בקומקום כרגיל.
    בערך פעם בחודשיים אני עושה טיפול כזה - והקומקום נקי מאבנית.
    אם את משתמשת במים מהבריטה, יש פחות אבנית כי הבריטה מסננת גם אבנית מהמים.
    שרון.
  • אין כמו מלח לימון מנקה אותו דבר ופחות רעיל
    יש לי סיוט מהדבר הרעיל הזה בעלי פעם הכין מטרנה עם המים האלה

• גם אני ממליצה על מלח לימון. זה לא מסוכן

ואחרי ההרתחה עם המלח אנחנו מרתיחים עוד פעמיים רק עם מים וכך בוודאות אין שום דבר בקומקום.

הוא יוצא מנצנץ
  • יעלי רק מלח לימון
    חצי חפיסה על קומקום מלא שופכים אחרי רתיחה ואז מרתיחים פעמים מלא ושופכים את המים

• אני מרתיחה עם חתיכת לימון בפנים (עם הקליפה והכל, מה שנשאר אחרי שסוחטים)
    ואח"כ כמובן לשטוף עם מים רגילים

• אין לי קומקום
  • אז כמו שהבנות אמרו אני מרתיחה מים עם מלח לימון יוצא מבריק
    אבל גיליתי שיטה יותר טובה אני פשוט מונעת את האבנית
    אם יש לך במקרה "בריטה" ותמלאי את המים של הקומקום רק מהבריטה לא תווצר אבנית
    אני כבר שנה עושה את זה ואין לי טיפת אבנית
    [URL=http://www.eliad.org]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה