חדשה מאד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות אני חדשה פה.
    בשעה טובה החודש אני ובעלי מנסים בפעם הראשונה להכנס להריון.
    יש לי מספר שאלות ואודה לכן מאד אם תוכלו לעזור לי.
    האם בכל מחזור יש לנו ביוץ?
    המחזור האחרון שלי קיבלתי ב 17/12 , המחזורים שלי סדירים 26-27 יום
    אתמול ניסיתי ערכת ביוץ בפעם הראשונה והיא הראתה לי פס 1 מה שאומר שאיני מבייצת.
    האם מועד הביוץ שלי עבר? והאם רואים 2 פסים לפני מועד הביוץ עצמו?
    סימן נוסף לביוץ הן הפרשות דלילות שקופות, ואם הן לבנות מה זה אומר?
    קיימנו יחסים ב 27/12 28/12 30/12 הייתכן ובכל זאת הצלחתי ואיך אוכל לדעת כרגע?
    בהצלחה לכולכן ושנה טובה.
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכה הבאה
    חשוב שלא תסמכי ב100% על הערכות ביוץ, מאחר ושזה לא עובד אצל כולן.
    למשל אצלי הן לא עובדות!
    דבר נוסף, הביוץ מתרחש אצל כולנו, כ-14 יום לאחר תחילת הוסת, מה שאומר שאם קבלת ב17 הביוץ שלך צריך להתרחש בתחילת החודש, פחות או יותר. כדאי לקיים יחסים יום כן ולא יום, כדי לתת לזרע להתחזק.
    יש לך פה באתר מחשבון ביוץ שתולכי להיעזר בו כדי לדעת מתי הימים הפוריים שלך ומתי הביוץ. גם על זה אל תסמכי ב100% כי זה משתנה, אבל זה מתרחש בכל מקרה בסביבות ה14 יום מהוסת, כמו שאמרתי.
    בערכות ביוץ (בדר"כ) כשאת צריכה לבייץ מראה 2 פסים, מה שאומר שהביוץ שלך יתרחש בעוד כיומיים, בכל מקרה ועל מנת לכסות את כל האפשרויות, תקיימי יחסים יום כן יום לא כל השבוע.
    לגבי ההפרשות אני לא כ"כ בקיאה בנושא....
    מקווה שהייתי לעזר...

בהצלחה!

sOsHi
  • soshi ענתה לך מעולה.
    לגבי ההפרשות אני יודעת מעט- כאשר יש הפרשות כמו חלבון של ביצה (נמתחות) אז זה מראה על ביוץ...
    בהצלחה וברוכה הבאה לשהות קצרצרה
    בהמון אהבה,
    מרב
  • תודה רבה
    והמון אהבה

לירי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה