תגידו זאת רק אני או ש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכוכב הכי גדול השנה באח הגדול זה הדג

13 תגובות
עמוד 1

• אני בכלל מתגעגעת לג'קי

• אני ובעלי נקרענו מצחוק אתמול

• קטע ענק הדג הזה

הרג אותי עם תיאור המילואימניק (פרידה)
  • חחחח... איזו עונה הזויה...
    גמני מגעגעת לג'קי...
    אבל הכי חשוב... שגם נופר מתגעגעת אליו... (איזה קטע זה היה שהם דיברו אחד על השני מספרד ומישראל... )
    שרון.

• עונה מפגרת ברמות והפרידה הזו חולת נפש
  • הדג קורע
  • חחח... לא חולת נפש, סתם מפחידה קצת...
  • 1. פרידה עושה פרובקציות למצלמות כדי לעניין את הקהל בבית
    2. נופר פתאום "מתגעגעת" לג'קי, ירד לה האסימון שהוא הולך להצליח ובגדול, אז אני מהמרת שיהיה ביניהם רומן , הכל אינטרס של נופר להישאר בתמונה כמה שיותר זמן.
    3.עתי לא אוהב את ליהיא, הוא בטוח יעזוב אותה שנייה לאחר התוכנית -ראו ערך "סער שיינפיין ואיילה רשף".
    4 ג'קי הוא הכי אמיתי, כנה, בן אדם פשוט. מעין גרסה אמיתית וכנה לאלירז והוא יזכה במיליון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    5. אין על הדג, קורע מצחוק. איך הוא שאל את שירן "את אוהבת את הלסבית?" נפלתי לריצפה מצחוק

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אהבתי שהוא אמר לה "את אוהבת את האוכל שפרידה מכינה?"
    ואז כשהיא ענתה בחיוב קטל אותה: "רואים"
    חחחחחחחחחח וואי הרג אותי מצחוק

• הדג הזה גדולללללללל
  • האיש שמאחורי האח הגדול הוא אלעד קופרמן.
    הוא גם מדובב את שימי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה