רוצה לשתף במשהו כואב...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לשתף אתכן במשהו.....
    בשבוע שעבר הלכתי לרב לבד בעלי לא מאמין בהם, והרב אמר לי שאני יכולה להיקלט בלי שום בעיה אבל ישנה בעיה אחת והיא לחץ שלי
    הוא אמר לי לא משנה כמה טיפולים אני יעשה כחול שאני יהיה לחוצה אין הצלחה וכמובן הדמעות התחילו לרדת.....
    אחרי שיצאתי ממנו הגעתי למסקנה בהמשך להחלטה שהייתה לי קודם אני רוצה להשתחרר מהעול שיושב לי על הגב אמא שלי היא האדם הכי חשוב לי בחיים וגם האדם שהכי מלחיץ אותי הכי בעולם.
    אבל איך מסבירים לה זאת בעדינות ולא לפגוע?

5 תגובות
עמוד 1
  • אין לי יותר מידי דעה בנושא מאחלת לך להיקלט מהר
  • שלום מתוקה,
    לחץ תמיד מעקב הריון וכלל בחיים כדאי לנסות להפיג מתחים ולהיות יותר רגועים (כמובן שזה עצה שאני בעצמי מנסה לעשות).
    אבל מהנסיון הקטן שיש לי את חייבת לנסות לפתור את הבעיה ואם את כבר יודעת איפה להתחיל (אמא) אז כבר פתרת הרבה מהבעיה.
    הרבה פעמים קשה לנו לזהות איפה המקור.
    יכול להיות שלדבר איתה לא מספיק אולי את צריכה לפנות לטיפול פסיכולוגי ושם יעזרו לך או שאפילו תלכי יחד איתה.
    אני מבינה גדולה בנושא אני עברתי התעללות מצד ההורים שלי ואני מאמינה שיש קשר לזה שלא נקלטתי המון זמן תמיד פחדתי שאהיה הורה רע כמו שלי וזה הדבר האחרון שרציתי.
    לי זה קצת מאוחר להתעמת עם הורי הם כבר לא בחיים אבל למדתי שמה שהיה נשאר בעבר ואת ההווה אני מכתיבה ויש לי בן זוג מדהים (למרות שלא נוכח הרבה) ואני מוכנה להיות אמא.
    ברגע שתעשי את ההחלטה להתמודד להשים בצד ולעבור הלאה זה יבוא בקלות יותר.
    רק בריאות והצלחה
  • פשוט מדברים איתה על הנושא,
    אומרים שזה משהו שאת רוצה להתמודד איתו לבד עם בן זוגך,
    וכשיהיו בשורות היא הראשונה שתדע,
    נכון לעכשיו את לא רוצה לדבר על זה,
    כי אמירות שונות בנושא ובכלל לדבר על הנושא בלי סוף,
    לא עושה לך טוב ומלחיץ אותך...
    אני בטוחה שהיא תבין
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • לאיזה רב הלכת? אני גם מחפשת רב, באזור תל אביב, רמת גן, גבעתיים...
    מכירה?
  • היי יקירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה