תגידו, מה הייתן עושות אם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילד שלכן היה חוזר מהגן עם גרביים לא שלו ועוד - משומשים?!?!?!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
21 תגובות
עמוד 1
  • להבא שימי זוג גרביים נוסף בתיק ועוד רזרבי במגירה
  • ברור! תמיד אני שמה... חד פעמי יצא שהם לא מצאו את הזוג הנוסף שהשארתי...

אבל זה ממש לא העניין
  • לי זה קרה פעם שהחליפו בין הגרביים של גל לבין ילדה אחרת ואמא שלה לא טרחה בכלל לכבס אותם והחזירה לי אותם אחרי שבועיים מטונפים
  • זה היה קורה לנו כמה פעמים שנה שעברה

הצוות מוריד לילדים את הגרבים בשינה או שהילדים היו מורידים לבד לפני השינה את הגרבים והיו מחליפים בין הגרבים של הילדים
    אני תמיד היתי מחזירה את שלי אף פעם לא קיבלתי חזרה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מבינה אותך זה מרגיז...
    אבל חוץ מלבקש מהם שלא יקרה שוב אין מה לעשות...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• רמת הגועל
    כולה גרביים...אני לא מתרגשת מהדברים האלה. אם זה היה נעליים אז הייתי מתעצבנת.
  • באמת מגעיל.
    בשנה שעברה באתי לקחת את עדן מהמעון ואני רואה שיש לה על הרגליים נעליים של ילדה אחרת. (גדולות עליה בשתי מידות). אני מתארת לעצמי איך הילדה השנייה סבלה מנעליים קטנות שלחצו עליה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • טוב אתן לא באמת חושבות שהתכוונתי להרוג מטפלת...
  • האמת הייתי מתעצבנת בשקט

• לא הבנתי..מה רצית שישאירו אותו בלי גרבים?
    תגידי תודה שהיה להם את מה לשים לו ברגע שלא מצאו את שלו
  • אני תמיד מדגישה ואומרת שיתקשרו אליי כשחסר משהו. וכמעט תמיד לא חסר כלום... אני מאוד מקפידה
    בגלל רשלנות שלהן הן לא מצאו בתא את הזוג הנוסף והנקי שהשארתי... אני עובדת וגרה דקה מהגן, תוך שנייה ורבע הייתי מביאה זוג נוסף...

ולא, לא הייתי מצפה שישאירו אותו בלי גרביים, אבל גם בטח ובטח לא מצפה שיגרבו לו גרביים מסריחים
  • ברור שזה מגעיל
  • קודם כל: איחס!
  • חחחחחחחחחח סתם עשית פיל מנמלה
    אז שמו לו גרבים לא שלו..אז הם לא הכי נקיים..נו מה הסיפור? באים הביתה, מורידים מתקלחים ונגמר הסרט ...תאמיני לי מאמי..שאלו יהיו הבעיות שלך בחיים
  • נראה לי קורה בכל גן שמאבדים משהו או מחליפים דברים . לנו פעם נאבד תיק שלם של תוכתונים להחלפה (בדיוק היה בתהליך של גמילה ביהיה בתיק שקוף איזה 5 תכתונים חדשים ) לא מצאו , קורה .
    בסהכ היתה להם כוונה טובה .
    אם זה עד כדי כך מפריע היתי קונה איזה 10 זוגות חדשות כגרביים ספאר (עולה אולי 20 ש"ח בשוק או חנות פשוטה ) וזהו .
    כמו שבזמנו הבאיתי מצאיים חד פעיימיים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • חחחחח לי פעם בקיץ החזירו את דן בחוצלת בנות ורודה עם פרציף ענק של מיני מאוס על החזה כולו עם נצנצים
  • זה גדול , מה שבטוח אצל בני היום זה לא היה קורה - הוא מקפיד על הרכוש שלו ודואג שכל טיפ טופ (יותר ממני ). אבל לפעמים עדיף בגד ישן נקי ממשהו רתוב שילד לבש ואז היה חולה ץ
    http://www.holdthatpic.com/
  • כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון: החליפו לו את הגרביים המלוכלכים שלו, בגרביים מלוכלכים של ילד אחר...

קשה לי לראות כאן את הכוונה הטובה, וגם לא התכוונתי לעשות להן סיפור מזה... הערתי וציידתי את התא בגרביים שלא ניתן לפספס וזהו!

נסו לדמיין את עצמכן מעבירות חצי יום בגרביים מלוכלכים של מישהו אחר...
  • זוועה,אצלנו אם משהו מתלכלך ואין רזרוובה אז הם שמות מבגדים של המעון עצמם הכול נקי ומסודר
  • יש מצב שהגרבים התחלפו עם ילד אחר זה קורה ממש לא נורא
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה