מה לעשות??:-(( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן אחרי שבוע של וירוס שפעת בבית שכמה שאני מאוורת ,נזהרת מקפידה עם רחצת ידיים וגם הילדים{פחות או יותר..}כיאה לכל הורה שחשוב לו הבריאות קל וחומר כשהוא חלק מצוות רפואי..אבל למרות זאת גם אני נדבקת וחזק:-(הפסדתי כבר שבוע וחצי התנסות בחדר לידה ואני כבר ברוך ה ממש לקראת סוף הקורס...עכשיו הקול שלי הלך לחלוטין כך שאני עדיין לא יכולה לחזור לא לסטאז ולעבודה{יש למישהי רעיון איך מסבירים לאישה ללחוץ בלי לדבר??}
    בקיצור,מישהי יודעת חוץ מלשתוק איך אפשר להחזיר את הקול לכשירות ומהר??צריכה רעיונות
5 תגובות
עמוד 1
  • היי

• וואי..... איך אני שונאת את השלב הזה במחלה.....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • יקירתי, קודם כל החלמה מהירה!
    בכוס תה חם (לא רותח) תוסיפי 2 כפיות ברנדי ו-2 כפיות דבש. שתי את הכל כל עוד זה חם. יחזיר אותך לעצמך צ'יק צ'ק.

• תודהאז ככה גוגל מוגל נשמע קטלני לי מידי ותה עם דבש אני שותה המון,זה מתסכל נורא כי גם בבית קשה לי לדבר כל שניה אומרים לי"מה?"מה?read my leepsss
    הלוואי שעוד הלילה זה יעבור עם השתיה-אין לי ברנדי אנסה להשיג,והכדורים שווה לרוץ לקנות?אולי מחר אקנה אם לא יהיה פלא עוד הערב..
    תחזיקו אצבעות.
    נשיקות לכולכן...
  • בתור אחת שסובלת כרוני כל החיים מצרידות (מיתרי קול קצרים) אז הרבה אין מה לעשות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה