קודם כל ברוכה הבאה

אני מבינה את הנתק שאת מרגישה שאת נמצאת בו..
אספר לך שגם בעלי ואני היינו בכזה נתק כיוון שאני תמיד דיברתי על הריון והוא תמיד סיפר שהוא דואג ומפחד.
ברגע שסיפרתי לו שגם אני דואגת ולא רק רוצה, והוא סיפר לי שהוא לא רק דואג אלא גם רוצה, הנתק פשוט נעלם..
אני חושבת שחסר בינכם דיבור. שבו במקום רגוע ונעים, ודברו על מה כל אחד מרגיש. נראה לי (אף כי אינני מומחית) שרוב המריבות שלכם מבוססות (גם בלא מודע) על הרצון שלך להביא ילד וחוסר שיתוף הפעולה מצידו, ועל הרגשתו שאת מלחיצה אותו. זה עומד באויר בינכם ויוצר מתח וחיכוכים.
לגבי הגלולות, אני לקחתי במשך שנה בלבד והם הרסו לי את כל רצף המחזור..אני חושבת שאם אפשר להמנע ממש עדיף כי אח"כ כשמנסים זה רק מסתכל עוד יותר.. אולי תוכלו להשתמש באמצעי מניעה אחרים עד שהוא ירגיש בטוח בעצמו, או שע"י השיחה שתייקמו תגיעו למסקנה שאתם ממשיכים לנסות..
כמובן אחרי השיחה תגיעו למסקנות ותשתדלי לא להזכיר את הנושא יותר על מנת לשחרר ממנו לחץ, מהלחץ כלום לא יצא..
גם אני לחצתי על בעלי ורק רבנו..וכשהפסקתי ללחוץ, אחרי כמה שבועות הוא ניגש אליי ואמר לי שהוא מוכן..ואז ניגשנו לתהליך ביחד, שמעתי ממנו משפטים כמו "אני רוצה ילד" במקום לשמוע אותי אומרת לו את זה ושהוא אומר "די אני לא רוצה לשמוע".. הרבה יותר נעים ונחמד לעבור זאת ביחד.. וזה גם יותר מרגש..
בהצלחה

----------------------------------------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)