היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן. היום היתה לי תגלית אישית ורציתי לשתף אתכן ואולי להעשיר אתכן מניסיוני. גיליתי שאני מבייצת כשלושה שבועות בערך אחרי המחזור שלי. לא ידעתי שניתן לבייץ זמן כה רב לאחר ממחזור ולכן כבר ארבעה חודשים שאני מכוונת לימים ה14-16-18 פחות או יותר ולא מבינה מדוע איני נקלטת.לא הקשבתי לגופי שאותת לי בשבוע השלישי למחזור שיש לי ביוץ = כאבי בטן חדים, כאב גב, סחרחורות וחשבתי שאולי אני בהריון אך היו אלו תופעות של ביוץ מאוחר. חשוב לדעת במיוחד למי שהפסיקה גלולות בגיל מעט יותר בוגר שלוקח לגוף זמן רב עד שהוא מתאזן ולכן ישנם איחורים גדולים במחזור ואיחורים מאוד גדולים בביוץ. בערכת הביוצית גיליתי להפתעתי שני פסים זהים ואני ביום ה23 למחזור!!! חשוב אם כן להקשיב לגוף ולקחת בחשבון שיש לקיים יחסים יום כן יום לא לפחות כשלושה שבועות מאז המחזור על מנת לכסות ביוץ מאוחר מאוד כמו שלי. אין פלא אפוא שלא הצלחתי להכנס עד היום להריון. זהו, אני הולכת להמשיך לעבוד ביומיים הקרובים בתקווה שהפעם תבוא ישועה!
5 תגובות
עמוד 1
מעניין
מענין...וסת מגיעה 14 יום בדיוק (אצל כולן) לאחר ביוץ. אם את אכן מבייצת ביום ה- 23 את אמורה לקבל וסת אחרי 37 יום. יש לך מחזורים כ"כ ארוכים?
אני שואלת כי בדיקות הביוץ מאד לא אמינות. מאד.
אז אא"כ הלכת לרופא והוא ראה ביוץ- לא הייתי ממהרת להגיע למסקנות. ..אבל הייתי מקיימת יחסי מין יום כן יום לא לכל אורך התקופה בכל מקרה..
בהצלחה.
המחזור האחרון שלי הגיע אחרי 35 יום. יכול להיות שהערכה אינה אמינה אבל העובדה היא שפתאום היום היו שני פסים (בדקתי מהיום ה11 למחזור ולא היה כלום עד היום. בנוסף לבדיקה יש לי כאבים חזקים בצד שמאל, הבטן התנפחה מאוד, יש לי הפרשות ויש לי סחרחורות שמאפיינות את הביוץ כך שכל הסימנים אכן מראים שמתרחש ביוץ מאוחר.
אם המחזור האחרון שלך היה 35 ימים אז מאד יכול להיות שיש לך ביוץ מאוחר וטוב שעלית על זה!!! שיהיה לך המון בהצלחה והלוואי שהחודש תקלטי להריון תקין ובריא!!
ובדיוק בגלל זה אני מהללת את ערכות הביוץ... All you need is love....