חדשה עם שאלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היייי בנות..נראה שנחמד פה בפורום..
    רציתי לישאול..יש לי איחור של יותר משבוע במחזור. עשיתי שתי בדיקות ביתיות אבל שתיהן יצאו שליליות... אני א מרגישה סימפטומים מיוחדים חוץ מכאבי בטן, קצת בחילות..וחולשה כללית..מה אתם מיעצות לי לעשות????
    לא רוצה להתאכזב!!!

adii
3 תגובות
עמוד 1
  • המתנה ...ממילת מתנה !!! ב"ע תזכי לבשורות טובות ומשמחות

• המחזור שלך סדיר בדרך כלל? האם רק הפסקת גלולות עכשיו? האם זיהית ביוץ?
    תראי , יכול להיות שהביוץ היה מאוחר ולכן הבדיקה לא יכולה עדיין להראות לך חיובי

All you need is love....
  • קרה לי אותו דבר לפני חודשיים, לא הבנתי איך זה הגיוני שהמחזור לא מגיע ובכל זאת הבדיקות הראו שלילי. הרגשה כאילו הגוף והמוח מתעתעים בי. אחרי בדיקת דם - שאני כמובן ממליצה לך לעשות, פשוט נשברתי, לא זה לא ואין מה לעשות... בכיתי כמה שעות ולמחרת הגיע המחזור.. הרגיש כאילו שיחררתי משהו שהיה תקוע בגרון הרבה זמן ואחכ זה פשוט השתחרר. מחזיקה לך אצבעות שהבדיקה תצא חיובית

Amanda
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה