היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הכל תקין ובסדר. ממש אי אפשר היה לראות את מין העובר אבל אני שמחה שהכל בסדר. בקשר לכאבי גב וללחץ דם הרופא נתן לי מחלה עד סוף החודש. הוא אמר שאם אורטופד ומרפאת הריון בסיכון ימליצו לי על שמירה הוא ייתן לי שמירה. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
15 תגובות
עמוד 1
אני מחכה כל היום שתפתחי הודעה על איך היה שקיפות! בסוף אני מוצאת אותך פה... הכי חשוב שהכל תקין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש כיף לשמוע תנצלי את חופשת מחלה, תנוחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לי היה ככה בהריון של יובל
תשגיחי מאמי שהלחץ דם שלך לא יעלה כי זה חס וחלילה יכול להוביל לרעלת הריון
הדסוש בהריון של עדן הייתי עם רעלת אבל אז זה התחיל בשבוע 31 ולא בשבוע 9. נכון לעכשיו ועד שבוע 28 הם קוראים לזה יתר לחץ דם כרוני. זה אפילו לא נחשב רעלת הריון. הרופא נשים אמר שאם האורטופד ומרפאת הריון בסיכון ימליצו לי על שמירה הוא יאשר אותה. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
איזה כייף שראיתם את הבייבי לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
איזה כיף!! כיף שאיתם אותו/ה, ושהכל תקין.. זה הכי חשוב.. הסקרנות לגבי המין תחכה עוד קצת..
מאמי אני שמחה שהכל תקין ויותר שמחה שאת תוכלי לנוח מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני שמחה שהכל תקין
אורית אני עם לחץ דם גבוה. הרופאים מגדירים את זה כיתר לחץ דם כרוני. חוץ מזה אני עם כאבי גב קשים. ובקשר לאורטופד זה אורטופד שמכיר אותי ועשה לי ניתוח בברך לפני שנה. כבר הייתי אצלו לפני חודש עם הכאבים האלה והוא נתן לי מנוחה של שבועיים וחצי. אני מקווה שהוא יבוא לקראתי. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!