כאב בטן בימים ראשונים להיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

להערכתי אני נמצאת בימי הביוץ (אני אמורה לקבל מחזור ב21 לחודש. ייתכן ונכנסתי להיריון (מדובר ביום יומיים) שאלתי היא האם כאב בטן (בדומה לכאב מחזור) שכיח בימים רהאשונים (פרט לכאב בטן אין לי תופעות נוספות) . ומה מומלץ שאעשה ?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,

יש סיבות רבות לכאבי בטן, ביוץ היא סיבה אפשרית ושכיחה לכאבי בטן. גם אם נכנסת להריון במחזור זה, מדובר עדיין בשלבים מאוד מוקדמים וכאבי הבטן אינם בגלל הריון. מבחינת הריון, אין מה לעשות בשלב זה אלא להמתין לאיחור בווסת ולעשות בדיקת הריון ביתית. מבחינת הכאבים, אם מדובר בכאבים עזים או שמתלווים להם סימנים מטרידים נוספים - גשי להבדק אצל הרופא שלך, ואם לא אז המשיכי כרגיל.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה