אוף אוף אוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמילי למדה ממני להגיד 'נבלה' (בכביש)
22 תגובות
עמוד 1
  • היא תלמד להגיד עוד דברים יותר גרועים...אבל בתור הורים שמהווים דוגמא צריך להתחיל לשמור על הפה כדי שאפשר יהיה לטפל בבעיה...
  • חחחחחחחחחחחחחח איזו מאמי
    נבלה זה עוד טוב :)

• וירין למד ממני להגיד סמאק כשמשהו לא הולך לו
  • בקטנה...
    יונתן אומר "שיט" אבל בגלל שהוא לא מדבר ברור זה נשמע כמו "ג'יף"

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• אצלי היא למדה להגיד "אבוקי" כי את ה-עינאל מיגרנו לגמרי...
    אבל היא כבר יודעת שיש מילים שאסור לה להגיד והיא באמת לא אומרת וגם מעירה לנו כשנפלט לנו, לפעמים נפלט לה והיא ישר מתנצלת
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• וואי וואי....

• זה עוד טוב, שלי אומר "עמק,זבל"

• חחחחחחחחחח
    ולהב שלי למדה להגיד "אבוקי" ו"אוי שיט"
    חחחחחח

• ואצלי הקטן אומר חופשי כוס אומק, שמשהו לא מצליח לו

• שירשור קללות??
    טוב, אז שלי התחיל לקלל מאז שהוא בגן עיריה (גיל 3.8).
    זה התחיל ב"מטומטם" שעכשיו הוא לא אומר בבית (רק בגן) או מטו...ואז הוא ממציא משהו כאילו זה לא מה שהוא אומר
    ואז הקטן שלי (שנתיים וחצי) למד ממנו והוא לא מבין בכלל מה הוא אומר אז הוא אומר "טומטם חד" כשהגדול כועס..בנתיים זה רק מה שהקטן למד לקלל

"מפגר" שאת זה, כמו שמלי אומרת, מיגרנו...

"סעמק" (זה שלנו) הוא אומר סתם. הוא לא מבין מה זה ומתי משתמשים.
    "שיט" הוא אומר וחמתי בהלם (אצל אמריקאים "שיט" זה ממש לא מנומס).

• מזל שזאת המילה הזאת ולא מילה אחרת... אני עכשיו מנסה להתמודד עם הבן הגדול ששומע כל מיני מילים בחוץ מביא את זה לצערי הביתה והבן הקטן שומע אותו אני נלחמת על דיבור טוב ונכון בבית אבל זה לא קל:-(

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • נוגל'ה נקרעתי מצחוק
  • חחחח... היא תלמד להגיד עוד דברים...

רק אתמול ישבתי עם חברה שלי (בחורה כל כך עדינה ומנומסת) והבת שלה (בת שלוש) אמרה לה פתאום "פוסטמה" וברור שהיא לא למדה את זה בבית.
    היא הייתה בשוק.

אבל אמרה לי, שמניסיון, אם היא לא שומעת יותר את המילה האסורה (שכל פעם זה משהו אחר) היא פשוט שוכחת ממנה ואחרי כמה ימים לא משתמשת בה יותר.

• אם את שואלת ברצינות אז ברור שאת צריכה להפסיק להשתמש בזה.

סבתא שלי מקללת בסיטונאות כשהיא נוהגת. אז כשהבת שלי באוטו אנחנו קושרים לה חוט אדום זוהר על ההגה והוא גורם לה להיות יותר מודעת, סוג של תזכורת, אולי תחפשי משהו שיעזור לך?

חץ מזה כשהבת שלי באה הביתה עם מילים שאנחנו לא אוהבים אנחנו מסבירים לה שזו מילה לא יפה, לא נעימה, מעליבה וכו' ושלפעמים לא שמים לב ואומרים אז היא יכולה להעיר גם לנו, בינתיים היא מחנכת את כל הדודים שלה לדבר יפה

• אני הסברתי לספיר שרק לאמא מותר לקלל באוטו כי יש נהגים
    שלא יודעים לנהוג ויכולים לגרום לתאונה ולכן אני עצבנית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה