דחוף...... מי מבינה בחוקי עבודה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צריכה יעוץ ממישהו שמבין בכל חוקי העבודה.
    עכשיו הודיעו לי בעבודה החדשה שהם משלמים נסיעות לפי חופשי חודשי בעוד אני מגיעה ברכב לעבודה.
    אחרי בירור הם משלמים לי סכום מגוחך שלא מכסה אפילו שבוע נסיעות לעבודה.
    מישהי יודעת איך זה עובד?
    כי בעבודה הקודמת שילמו לי לפי 16 ש"ח ליום וזה היה 1/3 מהדרך שאני עושה היום.
    תודה לעונות

7 תגובות
עמוד 1

• גם לי משלמים לפי חופשי חודשי
  • לא חייבים לשלם לך הוצאות דלק
    משלמים לפי חופשי-חודשי
  • זה המינימום לתשלום
  • גם לי משלמים חופשי חודשי.... למרות שאני באה לרוב ברגל

• חופשי חודשי זהו התשלום המקובל. המעסיק לא צריך להתחשב בכל עובד ולבחון האם הוא מגיע ברכב או באוטובוס. אני מצרפת לך קישור לצו ההרחבה במשק שקובע כי התשלום יהיה לפי חופשי חודשי:
    http://www.moital.gov.il/NR/exeres/E6768CE0-1D51-4F5D-913F-55A8399D2D6F.htm

שימי לב לאמור בסעיף 5 לצו ההרחבה במידה ואת כביכול צריכה לקחת שני אוטובוסים על מנת להגיע לעבודה (ככל שהיית נוסעת באוטובוס).
  • זה תקין
    תנסי להגיע עם המעביד לאיזה השלמה

מיטל
  • לפי החוק, המעסיק יכול לשלם לך עלות של חופשי חודשי, אלא אם היה לכם הסדר בהסכם עבודה אישי.
    גם אני מגיעה עם רכב ומקבלת עלות של חופשי חודשי רגיל , למרות שיש באיזור תל אביב גם מרחבי שעולה יותר, מה שכן יש לי פריבילגיה ואני מקבלת חניון חינם שזה סדר גודל של 400 ש"ח לכל חודש ע"ח החברה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה