היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גמני שאלתי את בעלי בסוף ההריון וסיפרתי לו שבעלים מסוימים עושים מפשעות לנשים שלהם .. הוא הזדעזע ואמר שאין מצב שהוא מתקרב לי לשם עם סכין
יאוווו רציתי לעלות את הנושא הזה אתמול פשות שחכתי מצתרפת רוצה לשמוע מה אתן עושות..
אני
אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
במשך ההריונות הייתי מסתדרת לבד. בשביל לעשות רגליים הייתי לוקחת כיסא קטן למקלחת, כדי להרים עליה את הרגל, ואת המפשעות עם מראה. כשהייתי צריכה להתכונן ממש לחדר לידה, שהכל יהיה נקי בלי פספוסים (מפשעות), בעלי היה עוזר לי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
חוש המישוש סייע לי נפלאות
לבד לבד לבד
לבד, עם הרגלים אף פעם לא היתה לי בעיה בד"כ אני עושה מפשעות עם מכונה, בחודשים מתקדמים אני עושה מפשעות עם משחה (מכירות את המשחה שמורחים, מחכים וזה מוריד הכל..?) ככה אין פיספוסים ולא צריך להתגמש יותר מידי
הלכתי לקוסמטקאית במשך כל ההריון
בעלי לא עושה דברים כאלה
בהחלט נעזרתי בבעלי הקוסמטקאי
רגליים לבד מפשעה אמא שלי
לבד "על עיוור"....
האמת חשבתי יותר נעזרות בבעל..... [URL=http://?]
הריון קודם, הכל לבד, אני גמישה. הריון נוכחי גיליתי את נפלאות הקוסמטיקאית שמורידה בסוכר. מעולה ולא צומח המון המון זמן. וחוץ מזה מה שלא רואים לא קיים. חחחחח. אני לדוגמא כבר לא רואה את הרגליים שלי הבטן מסתירה לי.