4 U בקרוב אצלנו./תחינה לפני מקווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תחינה לאמרה בבית לפני הטבילה

יהי רצון מלפניך, שתשרה שכינתך ביני ובין בעלי, ותיחד עלינו שמך הקדוש יו"ד ק"י ותכניס בלבנו רוח טהורה וקדושה ותרחיק ממנו כל מחשבה והרהורים רעים. ותתן לנו נפש זכה וברה ביני ובין בעלי, ולא ניתן עינינו אנחנו שנינו בשום אדם בעולם, כי עם עיני בבעלי ועיני בעלי בי ויהיה בעיני כאלו אין אדם טוב ויפה ובעל-חן בעולם כמו בעלי, כדבר שנאמר "שמע בת וראי והטי אזנך ושכחי עמך ובית אביך". ונאמר "כי הוא אדוניך והשתחוי לו". וכן אהיה בעיני בעלי כאלו אין אישה יפה ובעלת-חן והגונה בעולם כמותי, ויהיה כל מחשבותיו בי ולא בשום בריה אחרת בעולם, כדבר שנאמר "יפיפית מבני האדם הוצחק חן בשפתותיך". ונאמר: "ויתאו המלך יפיך". ונאמר: "על כן יעזוב איש את אביו ואימו ודבק באישתו". יהי רצון מלפניך השם אלוקים שיהיה זיווגנו עולה יפה, זיווג הגון של אהבה ואחוה שלום ורעות, זיווג כשר כדת משה ויהודית, זיווג הגון של יראת שמיים ויראת חטא, זיווג של בנים הגונים צדיקים ותמימים וישרים, זיווג של זרע קיימא, זיווג של ברכה כדבר שנאמר " ה' זכרנו יברך יברך את בית ישראל" , זיווג שיקויים בי הדבר שנאמר: "אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך בניך כשתילי זיתים סביב לשולחנך", זיווג שיהיה שמח בי בעלי יותר מכל הטובות שיש לו בעולם, כדבר שנאמר "בית הון נחלת אבות ומהשם אשה משכלת"מ זיווג שלא יהיה ביני ובין בעלי לעולם לא כעס ולא רוגז ולא קנאה ולא תחרות, אלה אהבה ואחוה שלום וריעות וענוה ורוח נמוכה וסבלנות, זיווג של אהבה צדקה וגמילות חסדים ועשיית טובה לבריות , זיווג של זרע קיימא בריא וטוב, שלא יהיה בו ולא בשום אחד מאבריו שום נזק ולא חסרון ולא פגע ולא נגע ולא מחלה ולא מדוה ולא כאב ולא צער ולא רפיון ולא כשלון ולא יחסר טוב כל ימי חייו, זיווג שתמשיך עלינו בנשמתנו ורוחנו ונפשנו וגופינו קדושה וטהרה, במחשבה ובדיבור ובמעשה, כיהודים כשרים זיווג כשר על דין ישראל קדושים, זיווג של הצלחה וברכה ברכות שמים מעל ברכות תהום רובצת תחת ברכות שדיים ורחם זיווג של זרע קדוש וטהור טוב ויפה ומתוקן ומקובל, הריני מוכנה ומזומנת לעשות טבילה כדת משה וישראל. יהי רצון מלפניך ה' אלוקים שתטהרנו ותקדשינו בקדושתך ותשפיע עלינו רוח טהרה וקדושה מאתך, ותתרצה בנו ובמעשינו ותכנו לעשות רצונך תמיד כל ימי חיינו ותברך אותנו מברכותיך כי אתה הוא מקור הברכות, ברוך ומבורך תמיד, ברוך ה' לעולם אמן ואמן.

4 תגובות
עמוד 1
  • אינני טובלת במקווה למרות שלפני החתונה זו היתה אחת החוויות החזקות בחיי....
    קראתי את התפילה וזה פשוט יפה ומרגש...

All you need is love....
  • זה משהו עצום שאי אפשר להבין אותו....

• תודה רבה מאמי תפילה מהממת!
    רק שיגיע כבר יום ראשון!!!
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • אני לא טובלת כי פשוט אני לא מתחברת לזה...
    אני מאמינה , מדליקה נרות שבת , שומרת כשרות ואקפיד שילדיי תמיד יתחברו לדתם ..
    אבל אני לא רואה את עצמי סופרת ימים נקיים והולכת למקווה בכל חודש (כי אני כנראה לא מחוברת לזה מספיק) ... ואני אמיתית עם עצמי ואומר שזה הרבה גם מעצלנות.
    אני בן אדם שאוהב טבע וכל חייו אהב מבחינתי ללכת לבד בטבע או בים זה הרגע שאני מרגישה הכי קרוב.

All you need is love....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה