גילוי הריון מוקדם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני כעת מנסה להכנס להריוני הראשון.
    שאלתי היא אולי טפשית לכן איני מעיזה לשאול רופא או חברות וכשכן מנסה לשאול מקבלת תשובות מעורפלות.

אם אני יודעת שאני בדיוק בתקופת הביוץ ומקיימת יחסים לפי זה, האם ניתן לגלות שאני בהריון כבר אחרי יום-יומיים, בלי לחכות לאיחור במחזור?

אני לא מהטפשות שלא מבינות כלום, אבל זו שאלה שהייתי רוצה לקבל עליה תשובה.
    האם לדעתכן בדיקה ביתית תגלה הריון כל-כך מוקדם? או בדיקת דם? או אולטרדסאונד? הרי אפילו ביציות רואים ב-US, אז הגיוני שאפשר לראות הריון בשלב מוקדם.

אני במקביל עושה בדיקות ודברים אחרים, ולעיתים זה דורש רנטגן ואני מפחדת.

אשמח לתשובה. כלשהי. תודה
9 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה!
    לשאלתך הראשונה- לצערינו לא ניתן לדעת שאת בהריון לאחר יום או יומיים מהביוץ. גם לא בבדיקת דם מכיוון שעדיין הביצית המופרית לא השתרשה ברחם בכלל...

מותק לצערי צריך רק לחכות... הבדיקה שיכולה לתת תוצאה הכי מוקדם היא בדיקת דם.
    ובדרך כלל עושים אותה הכי מוקדם כ 10 ימים מהביוץ

All you need is love....
  • לא תוכלי לראות הריון אחרי יום יומיים מהביוץ, ואני אסביר לך גם למה,
    הביצית יושבת בתוך זקיק - ונכון ניתן לראות בUS את הזקיק,
    אך מהרגע שהביצית יוצאת מהזקיק (ביוץ)
    היא כבר נעה בגופך ולא ניתן לעקוב אחריה,
    המפגש בין אדון זרעון לגברת ביצית לא קורה ברחם,
    הוא קורה בשחלה,
    אחרי שהביצית יוצאת מהזקיק שלה היא מתחילה לנדוד, עד למפגש עם הזרעון החתיך והחזק,
    אם יש הפריה בין השניים, הביצית המופרת נודדת מהשחלה אל הרחם ורק הזמן הזה לוקח בין 4-6 ימים,
    אין לנו מושג על המרום המדוייק שלה, ולא ניתן לראות את זה,בנתיים,
    מאיבר לכך הגוף עדיין לא יודע שיש הריון אז לא השתחררו הורמונים לזרם הדם שלך, ולכן לא תוכלי לזהות את זה בבדיקת דם,
    אחרי שהביצית המופרת מגיעה לרחם,
    היא תנסה להשתרש בו, ואם תצליח תתחיל להפריש את הורמון ההריון רק אחרי מספר ימים הוא יהיה מספיק גבוה כדי שתזהי את זה בבדיקת דם.
    אחרי מספר ימים (כשתגלי שאת בהריון) תוכלי לראות שק הריון ברחם.
    מקווה שהבנת אותי
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מיה, אני הבנתי אותך...אין מצב שהיא לא. סחתיין על ההסבר!

רודנה, השאלה לא טיפשית ואם נעצור שניה לחשוב היא אפילו הגיונית, לצערנו זה תהליך שלקוח מס. ימים ואף שבועות עד שהגוף מזהה שקורה "משהו"...
    כך שכמו שמרבלס אמרה, לא נותר לנו אלא להמתין...
    (קחי גם בחשבון שלא מהרגע שזרע נכנס לגוף הוא פוגש את הביצית, טווח של כמה שעות שזה יכול לקרות, שזה גם זמן לספור...)

בהצלחה! וברוכה הבאה

sOsHi
  • תודה על מענה מהיר, בנות! אמנם לעיתים זה היה נשמע כמו הסבר לילדה קטנה וטיפשה אבל אני בטוחה שזה לא מרוע לב :)

הבנתי, הפנמתי, ממתינה...

• אני בהריון
  • סיוון!!! יקירתי, בשורה כ"כ משמחת כותבים בהודעה חדשה ולא כתגובה !!!!
    מאחלת לך הריון מדהים ותקין!!!
    יאאלה בואי לפורום הריוניות!

All you need is love....
  • ממשששששששש!!
    תעשי הודעה חדשה ונעשה לך שירשור מהמם!
  • ערב טוב,
    אשמח לתגובתכן
    הייתי שותה גלולות מליאן
    באוגוסט התחתנתי ושתיתי פרימולט נור במשך שבוע ולאחר חמישה ימים קיבלתי ווסת אני בחורה בריאה בד"כ ומקבל מחזור בזמן בערב כיפור הייתה לי הפרשה חומה כרגע מאחר לי המחזור בשמונה ימים בשבוע שעבר שהיה איחור של יומיים עשיתי בדיקה יצא שלילי דיברתי עם מוקד אחיות אמרו לי לעשות עם הפיפי של הבוקר עשיתי ויצא שלילי ונאמר לי שיכול להיות שעשיתי את הבדיקה מוקדם מידי האם לבצע בכל זאת בדיקה דם להריון
    האם יש סיכוי להריון?
  • ערב טוב,
    אשמח לתגובתכן
    הייתי שותה גלולות מליאן
    באוגוסט התחתנתי ושתיתי פרימולט נור במשך שבוע ולאחר חמישה ימים קיבלתי ווסת אני בחורה בריאה בד"כ ומקבל מחזור בזמן בערב כיפור הייתה לי הפרשה חומה כרגע מאחר לי המחזור בשמונה ימים בשבוע שעבר שהיה איחור של יומיים עשיתי בדיקה יצא שלילי דיברתי עם מוקד אחיות אמרו לי לעשות עם הפיפי של הבוקר עשיתי ויצא שלילי ונאמר לי שיכול להיות שעשיתי את הבדיקה מוקדם מידי האם לבצע בכל זאת בדיקה דם להריון
    האם יש סיכוי להריון?
    יכול להיות הריון וגם יכול להיות שזה בגלל הפרימולט נור לי הוא גרם עיכובים במחזור בכמה חודשים אחרי שהפסקתי להשתמש בו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה