כניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם,
    יש לי שאלה - איך מחשבים ימי ביוץ?
    אם קיבלתי מחזור ב30.12 מתי אני אבייץ?
    חודש שעבר קיבלתי מחזור ראשון אחרי גלולות ב30.11

תודה ויום טוב,
5 תגובות
עמוד 1
  • ביוץ מתרחש כ14 יום לפני קבלת המחזור,
    אם המחזורים שלך סדירים, עליך לחשב כך:
    אם את מקבלת מחזור כל 28 יום, ביוץ יתרחש ביום ה14,
    ולכן עליכם לקיים יחסים יום כן יום לא באזור היום ה14
    (נגיד מהיום ה10 עד היום ה17).
    אם את מקבלת כל 26 יום, ביוץ יתרחש בסביבות היום ה12, ולכן רצוי להתחיל לקיים יחסים קודם לכן.
    אם את לא יודעת, או שהמחזורים שלך משתנים, ולא סדירים
    חלון הפוריות שלך גדל מאוד, ועליך לקיים יחסי מין בטווח גדול יותר,
    נגיד מהיום ה10 ועד היום ה20 (זאת במידה והמחזורים שלך מגיעים למעל 30 יום),
    בכל מקרה של מחזורים ארוכים או לא סדירים,
    אולי שווה ללכת למעקב זקיקים ולעקוב בעזרת בדיקות דם ואולטרסאונד,
    על התפתחות הזקיק והמועד המדוייק לביוץ.
    בהצלחה
  • סליחה על הבורות!!
    אני עדיין לא מבינה איך לחשב אם התקופה בין המחזור למחזור 30 ימים
    ואם נופל חודש לש 31 לחודש כמו חודש דצמבר וקיבלתי מחזור ב30.12
    אז מתי הביוץ? - האם מחשבים 30-14?
  • כפי שנאמר, ביוץ אמור להתרחש כ14 יום לפני קבלת המחזור...
    אבל זה מאוד אינדיווידואלי אצל כל אחת, ויש בנות ש"מבייצות" יומיים לפני המחזור (זה די נדיר)

לכן, על מנת לאתר ביוץ יש צורך במעקב אחר "תופעות לוואי" של הביוץ. בתור התחלה אולי כדאי לך לעשות מעקב הפרשות. הפרשות פוריות של לקראת ביוץ הן שקופות ונמתחות (כמו חלבון ביצה - סליחה על התיאור אך זה ממש כך).

אני מציעה לך החל מהיום ה-10 למחזור להיות עם בן זוגך יום כן יום לא עד ליום ה-17...
    יש לך אפשרות גם לקנות מקלוני ביוץ (נמכרות בבתי המרקחת וברשתות הפארם, ממליצה על ביוצית - מהסופרפארם) שיכולות לסייע לך יותר באיתור הביוץ... - יש הוראות מאוד ברורות ע"ג האריזה לגבי השימוש.

כמו כן, תמיד תוכלי לקרוא באינטרנט על שיטות לזיהוי ביוץ - יש המון מאמרים ודיונים בפורומים על זה...

בהצלחה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • כמו שADI.DI אמרה, תקיימי יחסים יום כן ויום לא מהיום ה-10 של הוסת ועד היום ה-20 אפילו הייתי ממליצה לך, ככה תכסי כמה שיותר זמן.
    אני למשל גם מקבלת מחזור כל 30 יום (חוץ מהאחרון שבילבל לי את כל המערכת...) ואני מקיימת מהיום ה-10 עד היום ה-26 בערך כדי לא לפספס, ואח"כ אני ובעלי עושים פה ושם אבל לא בתדירות של יום כן ויום לא...
    בכל מקרה, את יכולה לנסות עם מקלוני ביוץ (ביוצית) אבל קחי בחשבון שזה לא עובד אצל כל אחת...אני ניסיתי חודש אחד וראיתי שזה לא עובד אצלי.
    תנסי גם את אולי אצלך זה טוב...

בהצלחה!

sOsHi
  • לאור ניסיוני אני אפילו ממליצה לקיים יחסי מין יום כן יום לא עד כשלושה שבועות מיום המחזור.
    לי הגיע ביוץ ביום ה25 למחזור.
    המחזורים שלי היו סדירים עד להפסקת הגלולות ואז החלו להשתגע.
    כ - חודשים לא הבנתי איך יכול להיות שנאי לא נקלטת ובעזרת ערכת ביוץ שקניתי החודש גיליתי שהביוץ מאוד מאוחר ופשוט פיספתי אותו.
    אז אל תפסיקי ביום 17 למחזור כי את עלולה לפספס!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה