פאפיה יקרה
אני כל כך מצטערת לשמוע על הסגה המוטרפת הזאת, רק אלוהים יודע באיזה מצבים אנחנו מוצאות את עצמנו לפעמים.רוצה לחלוק איתך חוויה דומה-
אנחנו בדרך לIVF ראשון, אני מפוצצת הורמונים, בצום, ומתרגשת נורא, החלטתי (מה שבדיעבד הייתה החלטה הזויה) שניסע ב2 מכוניות, האיש יקח את הגמד לגן, ואני אסע לביה"ח כדי להתחיל בבירוקרטיה, וניפגש שם.
ברמזור הראשון אני מנופפת לגמד לשלום מהחלון והוא בתגובה (לא אופינית) מתחיל לבכות ולצרוח אימאאאאאאאאאאאאא, אני רוצה את אימאאאאאאאאא,לנסוע באוטו שלה.
האיש במקום לנסות להרגיע אותו, החל לנסוע מהר יותר, והילדון בתגובה צורח חזק יותר, אחרי כמה דקות של השילוב המנצח בכי-צרחות, הוא הקיא על עצמו ועל כל השאר את כל השוקו ששתה בבוקר.
האיש עצר בצד נתן לי את הילדון ההיסטרי, ומילמל אני אראה אותך בבית חולים...
אז עמדתי באמצע שום מקום , מחבקת ילד מתוק רועד, שלמרות שהשתדלנו להיות הכי "קולים" הרגיש שמשהו עובר על ההורים שלו ולא היה לו מושג מה, הפשטתי אותו, עשיתי לו מקלחת מגבונים לחים, חיבקתי אותו הכי חזק שאפשר לחשתי לו שהכל בסדר, ובכל הסיטואציה הזו נזכרתי למה,למה אני מפוצצת הורמונים, בצום, בדרך לביה"ח.
הגעתי לשאיבה באיחור, מתנשמת מהמרתון, מצחינה משוקו, ואת יודעת מה הקטע הכי מגוחך בכל הסיטואציה הזו?
מתברר שאחרי הרדמה אסור לנהוג! כך שישבתי בקיפטריה של אסותא שעה אחרי שיכולתי ללכת הבייתה, כדי שאוכל לנהוג בביטחה הבייתה.
יקירתי אני מחבקת אותך חזק חזק, ומקווה בשבילך שיום אחד תשבי בארוחת שישי עם המשפחה הענקית שלכם וכולכם תצחקו על זה.