דר' ישי שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראשית כל אני רוצה לומר תודה רבה על תרומתך, על נכונותך להשיב שוב ושוב על השאלות. תודה רבה!

שנית, יש לי שתי שאלות:
    1. אחרי שלוש הזרעות ששתיים מהן לא הצליחו כלל, ואחת - ההריון הפסיק להתפתח ותוך ידיעה שבגלל שטיפול ב-Gonal F משאיר אותי בסוף החודש עם ציסטות רבות ולכן אני יכולה לעבור טיפול אחד לחודשיים/שלושה: מתי לדעתך יהיה זה מומלץ לעבור לIVF? הרופא שלי שאל אם אני רוצה לעבור ואני מתלבטת..

2. 12 ימים אחרי אוביטרל קיבלתי וסת - הטיפול לא הצליח. הוסת נפסקה אחרי יום והתחדשה אחרי כ-36 שעות. נכון להיום אני ביום ה-12 למחזור. בשבוע האחרון היו הפרשות קלות והיום שוב התחדש הדימום.. מה זה יכול להיות? האם זה יכול להיות קשור לציסטות?

שוב תודה רבה...
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    מקובל שכאשר הטיפול עם גונדוטרופינים ( כמו גונל F ) לא מצליח 3 פעמים , עוברים ל IVF . אבל את הרית ( גם אם ההריון לא היה תקין ) ולכן אפשר לשקול להמשיך עוד כמה טיפןלים לפני IVF . אגב , גם בIVF מקבלים את אותן תרופות וגם שם מקובל לעשות הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול.
    יתכן שהדימום קשור בציסטות. אני מציע שתעשי גם בדיקת הריון

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה