היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פס חלשלוש.... מחר אני אמורה לא לקבל.... מחר אני עושה בדיקת דם ...מקווה שהכל יהיה תקין ל-9 חודשים... אני מתרגשת All you need is love....
26 תגובות
עמוד 1
מזל טוב
תודה All you need is love....
פס זה פס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ממממזללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבב בשעה טובה ומוצלחתת.......!!!! יאהה אני ממש שמחה בשבילך מבלי להכירךךךךך קלוללולולולולולולולולולו בע"ה הריון תקין עגול ומהממםםםםםםםםםםם
תודה לכן חברות טובות שלי... מחר אחרי הבטא אני אחזור לפזר אבקה לכווולללןןןן... אני מתפללת שכל אחת מכן תזכה לבשורות כאלו החודש..... All you need is love....
מזל טוב! המשך קל ותקין ולגבי האבקה...אל תשכחי
וואו איזה בשורות מרגשות בבוקר גשמי זה!!! המון בהצלחה !
ואוויייי מזל טוב ... ובאמת אל תשכחי לפזר את האבקה חחחחח אחלה יום ומלא בבשורות טובות !!!
מרבוש יקרה..שיהיה בשורות טובות בע"ה .......
איזה יופי!!!!!!!!!!! איך אני שמחה בשבילך המון המון המון המון מזל טוב! שתזכי להריון עגול ומדהים ותהני מכל רגע של תקופת ההיריון
איזה יופי, מזל טוב!!!
יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו............................. קולולולולולולולולולולולולוש..... איזה צמרמורות יש לי !!!!!!!!!!!! אני בערך הכי מכירה אותך מהפורום המדהים הזה שדרך אגב לא עוזבת אותו אפילו שגם אני ב.... את לא מבינה כמה ריגשת אותי!!!!!!!!!!! איזה בשורות טובות !!!!!!!!!!!!!!!
בשורות טובות
המון מזל טוב שבעזרת ה' ההריון ייעבור תקין .. והכול יהיה בסדר
בעזרת ה' נעשה ונצליח...
מזל טוב!! איזה יופי!!
קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקולולולולו......... מזל טוב איזה יופי לראות שיהיה המון בהצלחה והריון תקין
מזל"ט
אז אני מחכה עם האבקה כדי לראות שההכככללל תקין ואז רק אני אפזר אותה, כדי שהאבקה גם תהיה תקינה All you need is love....
משיגנע....!!! הכל טוב הכל תקיןן....!!!! לא לדאוג !!! יש לך חיים שלמיםםםם בבטןן.....!!! שימלא כל מעיט השניה בחייך !!!! שיהיה שבת שלום ומבורך אהובה ...!!
יואו מרבלס!! אני מזה מתרגשת בשבילך אחותייייייייייייייייייי!!! התעלפתי שקראתי את הכותרת שלך!! זה ממש לא פס חלששששששששששש!1 זה פס ברור ומדהים!! אני שמחההההההההההההה בשבילךךךךךךךךךךךך!!
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!
sOsHi
Soshi תומה מתוקה, אני מחכה לך....קדימה לעבודה...
רוצים תינוקי- All you need is love....
ואוווווו מזל טוב הריון קליל ומשעמם בע"ה אצל כולנו החודש!!!!!!!!!!
איזה כייף!!!!! מזל טוב!!! לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מזל טוב מתוקה ...בקרוב אצל כולנו ,זה בהחלט פס,שיהיה הריון ארוך וקל