שבוע 6 שק ללא חלמון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון בשבןע שש +יומיים . מחזור אחרון 23.11 . הריון מהזרעה שבוצעה ב 5.12 .

לפני 3 ימים ביצעתי בדיקת אולטרסאונד ולא נצפה שק הריון. הרופא שלח אותי לבצע בדיקת דם שתוצאותיה היו 355 ואחרי יומיים הבטא הייתה 390 . הופיעו אצלי הפרשות חומות והופנתי למיון שם בוצעה לי בדיקת דם נוספת שהצביעה על ירידה 315 . במקביל נמצא שק בתוך הרחם שגודלו 0.3* 0.2 אך ללא חלמון.

שאלתי היא האם יכול להיות שההריון למרות כל הממצאים יתפתח להריון תקין? האם בגלל הירידה של הבטא מדובר בהריון שאמור ליפול ?

הרופא במיון ביקש שאבצע בדיקת דם נופת רק ביום ראשון , האם אני יכולה לבצע בדיקת דם כבר היום או מחר , האם התוצאות של בדיקת הדם בימים אלו יוכלו לתת לי כיוון נוסף?

אודה לתשובה מהירה כי אני די לחוצה
    דיקלה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,

לצערי, הנתונים כפי שאת מתארת אותם מצביעים בסבירות גבוהה מאוד על הריון בלתי תקין.
    הסיכוי להתפתחותו של הריון תקין הוא נמוך מאוד, עד כדי אפסי.
    ערכי בתא שיורדים מצביעים על כך שההריון איננו מתפתח, ואמור לעבור הפלה.
    אין טעם לבצע בדיקת בתא נוספת (זה לא יתרום דבר, ולא ישנה את הכיוון).

המלצתו של הרופא לך היא סבירה והגיונית. חשוב להמשיך לעקוב אחר ערכי הבתא, על מנת לוודא כי מגמת הירידה ממשיכה וכי בסופו של דבר הבתא הופך לשלילי.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה