טיפול מס' 3 נכשל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

היי לכולן

שמיי אפרת, אני בת 24 נשואה כבר למעלה מ-3 שנים. ללא ילדים. אחרי טיפול הזרעה אחד ושלושה טיפול הפרייה שנכשלו.

אתמול קיבלתי את התשובה השלילית לגבי הטיפול השלישי שנכשל. כמה כואב לשמוע עוד הפעם "אני מצטער אבל אין לי בשורות טובות להגיד לך".

יש לי כרגע 2 עוברים מוקפאים ואני שוקלת האם להחזיר אותם או ללכת שוב על כל השלבים של השאיבה ולייצר עוד טריים.

לא האמנתי שהפעם יכאב לי יותר מפעמים קודמות. כמה שהכנתי את עצמי גם לתשובה לא זה כאב כל כך והרבה יותר משני הטיפולים הקודמים.

יותר כואב לי זה האכזבה של בעלי. לראות כמה הוא כואב וכמה הוא מנסה להראות לי שהוא חזק אבל בפנים אני יודעת כמה הוא שבור.

הדמעות לא מפסיקות לזלוג כל פעם שמישהו אומר לי "אל תדאגי יהיה בסדר". כמה עוד כוח צריך.

אני בוכה ללא הפסקה והפעם יותר קשה לי לצאת מזה. חשבתי שכאן כשאפרוק אולי ההרגשה שלי תשתפר קצת.

מישהי יודעת אולי מה הסיכויים עם מוקפאים? האם יש פחות סיכוי איתם מאשר עם טריים?

תודה מראש על ההקשבה

אפרת.
8 תגובות
עמוד 1

• אני לא יודעת לענות לך אבל רציתי לאחל לך הצלחה בטיפול הבא.

• את יודעת, באמת יהיה בסדר.

כמעט ואין היום מקרים של כישלון טוטאלי בטיפול, שהרופאים מרימים ידיים. כמעט לכל בעיה יש פתרון ברפואה ורוב הנשים נכנסות בסופו של דבר להריון.

שאלת השאלות היא כמה זמן זה ייקח... ובשביל זה אנחנו צריכות ה-מ-ו-ן סבלנות.
    וזה קשה לחכות, קשה להתאכזב כל פעם מחדש.

תני לעצמך את הזמן להתאושש מהשלילי, ותמשיכי קדימה

לגבי המוקפאים אני חושבת שזה אותו דבר כמו טריים, ויש כאן בנות שנקלטו במחזור מוקפאים ויוכלו לספר לך... בהצלחה
  • היי אפרת ברוכה הבאה
  • היי מותק ברוכה הבאה לשהות קצרה בע"ה!
    תראי אני נשואה 6 שנים בלי ילדים עברתי 3 הזרעות כפולות( יום אחרי יום)
    ו10 הפריות שלא הצליחו ....
    בהפריה העשירית חשבתי שאני אקח את זה יותר בקלות אבל האמת ש...
    היה לי הרבה יותר קשה ..אבל הרבה יותר קשה ממש הייתי בדיכאון !!!!
    אני בהפסקה כרגע ... אבל אני מאמינה שאסור להתייאש וצריך להמשיך ...
    אל תתיאשי בובה יהיה בסדר בע"ה הרבה תפילות אני בטוחה שה' שומע אותנו !!!
    לגבי קפואים אין לי מושג כי אף פעם לא היו לי קפואים אבל את יכולה לשאול את ד"ר ישי בפורום פוריות הוא כבר יענה לך ....
    שיהיה בהצלחה ותזכרי שעצבות מביאה לכול המכשולים והשמחה פותחת את כול הדלתות ...
    אז מצווה גדולה להיות בשמחה !
    אני מאחלת לך שהדמעות שלך יהפכו לדמעות משמחה בע"ה בקרוב !!!
  • היי חמודה, הגעת למקום הנכון הבנות פה מקסימות ותומכות ותמיד תהיה לך פה חברה.
    לגבי מוקפאים אף פעם לא היו לי אבל אני באופן אישי מכירה שני מקרים של מוקפאים שהופשרו אחרי שנים והיום הם ילדים מקסימים, אז שווה לנסות ככה תוכלי גם לנוח קצת מהIVF האינטנסיבי.
    לגבי האכזבות אין לי הרבה איך לעודד אותך כי לצערי אני בעצמי עדיין לא מצאתי את הדרך, האכזבה קשה והלב נשבר וצעד צעד את אוספת את עצמך וממשיכה בכוחות מחודשים הרי אין שום דבר חזק יותר מהרצון להיות אמא.

שיהיה בהצלה
  • מודה לכולן על העצות והתמיכה. מעריכה זאת מאוד.

איך יוצאים מהדאון שבו אני נמצאת? מה עושים?

לא בא לי לעשות כלום. לא מתחשק לי לדבר עם אף אחד. אני כל היום יושבת והמחשבות לא מפסיקות לרוץ והדמעות לא מפסיקות לרדת.

רוצה להיות חזקה אבל איך עושים את זה?

אפרת.
  • זה קשה וכמה שיגידו לנו להרגע ולא לחשוב ולא להכנס ללחץ זה לא יעזור.
    אנחנו מרגישות חושבות ומדמיינות כל הזמן את ההריון וכן זה קשה לקבל כל פעם את השלילי הזה.
    גם הטיפול שלי נכשל ואתמול שוב קבלתי שלילי זה מייאש זה מרגיז וגם לי לא בא לדבר עם אף אחד ולא לראות אף אחד.
    אני מחזיקה לנו ולכל בנות הפורום שבטיפול הבא זה יצליח ב"ה
    http://www.holdthatpic.com/
  • בהצלחה לפעם הבאה
    כמו שרשמו לך כולן אוספים כוחות וממשיכים הלאה
    הכוחות מגיעים לבד!!!!!
    כולנו באותה הסירה!!!!

"פתח נא לי שעריי שמיים היושב שם במרומים....."
    בשורות טובות לכולן בעזרת השם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה