היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מכינה רוטב מרסק עגבניות ושמנת לבישול, קצת שום ותבלינים. לדעתי זה עושה את כל הלזאניה. את יכולה לשלב כמה גבינות, פטריות, זייתים, בזיליקום
לזניה חלבית או בשרית?
טלטול -חלבית
יש לי רק בשרית
בקערה 1 - לערבב יחד 2 גביעי קוטג', גבינה צפתית מגורדת, מעט בולגרית מפוררת, 4 ביצים, צרור פטרוזליה ועירית ומעט פלפל שחור. קערה 2: לערבב יחד קופסא של עגבניות מרוסקות, קצת בזיליקום קצוץ, מעט אורגנו וכף גדושה של שום כתוש.
את מסדרת בתבנית שכבת עלי לזניה, מעל זה שכבת גבינות ומעל זה מהעגבניות, ושוב עלי לזניה, גבינות ועגבניות, עד שנגמרות לך שתי התערובות
אם את רוצה לשדרג אותה מעט את יכולה לפזר טבעות זיתים על הגבינות או לטגן חצילים, לספוג טוב טוב את השמן ולשים גם חצילים מטוגנים באחת הקומות
זה מתכון ממש פשוט:
2 קוטג' + 2 ביצים + מלח ופלפל
2 רסק קטן + רבע כוס מים + אורגנו + שום כתוש + מלח ופלפל
מרכיבים את הלזניה: שכבה של איטריות מוכנות שכבה של תערובת קוטג' (1/2 כמות) שכבה של תערובת רסק (1/2 כמות) גבינה צהובה מגוררת חוזרים על כל השכבות פעם נוספת.
אופים ב 180 מעלות כ- 45 דק'.
בתאבון
טוב אז לערב שבת תהיה לזניה
ליטוש אתם לא אוכלים בשרי בערב שבת?
אני אוהבת לזניה עם חצילים מכינה רוטב עם עגבניות מרוסקות + רסק + שמנת לבישול בצל, שום, תבלינים גבינ"צ מגורדת למעלה את החצילים מוסיפה לתוך הלזניה אני צולה אותם בתנור קודם או מטגנת (קוביות או פרוסות) יוצא מאוד טעים! You're my heart, you're my soul