הטוב הרע והלא נורא!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמעט שכחתי
22 תגובות
עמוד 1
  • הטוב- שני המלאכים המתוקים שלי

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הטוב-
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני אנסה להסביר שוב. קבעו לי היום קורס עיסוי תינוקות. הגעתי ב10:00 ובדיוק איתמר היה רעב כמו זאב, אז ישבתי והתחלתי להאכיל אותו.
    5 דקות אח"כ נכנסה המדריכה והסבירה שהיום זה השיעור האחרון של קורס קודם ואין שיעור של קורס חדש שחשבתי שאמור להתחיל היום.
    עד פה מבאס, אבל בקטנה.
    ואז היא אומרת לי "את יושבת בדיוק איפה שאני יושבת בד"כ בשיעור" אז אמרתי לה "אני אסיים להאכיל את הבן שלי ואני זזה" ואז היא התעצבנה עלי (!!!) ועוד אומרת לי "למה את לא זזה? למה את לא יותר גמישה?" למה היא לא יותר גמישה (בתור אחת שאין לה תינוק על הידיים).
    בקיצור, היא יצאה בינתיים לסדר את הבלאגן (כי אני לא הייתי היחידה שהגעתי לשיעור ראשון) ואני הלכתי כשאיתמר הפסיק לגרעפס.

יצא חפירה, מקווה שיותר מובן.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • המדריכה שפגשת

• הטוב

• תודה בנות
  • איזה אנשים רעים יש
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• איזו מדריכה חופרת ומגעילה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הטוב- סופ"ש הגיע.... והשמחה גדולה
    מאוהבת במשפחה הקטנה והמתוקה שלי
    הרע - קשה לי להתמיד בדיאטה ואני ממש מאוכזבת מעצמי

בנימה זו
    שבת שלום לכולן!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אמא גאה ל 2 אוצרות :

יובל נולדה בתאריך 4.1.07

דניאל נולד בתאריך 1.8.09
  • נוגע, יצא פוקס שכזה שהפקידה של אבא שלי ילדה השבוע, ככה שאני אחליף אותה עד שהיא תחזור
    אח"כ אני אלד
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • הלואי שיכולתי לחלוק טוב אבל לצערי עברתי ועוברת תקופה קשה בנוסף....

בעבודה אני מטפלת בקשישה שחשבה שאני עוברת אצלה במשק בית ונתנה לי במשך חודש וחצי לשטוף כלים לתלות לקפל כביסה שלה של בנה הגדול שגר איתה עוד בת ושני נכדותיה בהתחלה עשיתי אבל לאט לאט אמרתי לה שזה לא עבודה שלי ואתמול פשוט היה פיצוץ והחלטתי שאני לא נותנת לאף אחד יותר לנצל אותי וזה שאני טובה עוד יותר. אז היה פיצוץ התקשרתי לחברה והם הסבירו לה בדיוק מה אני אמורה לעשות ואך ורק בשבילה. האמת חשבתי לעזוב את העבודה אבל דווקא עכשיו יהיה יותר מאתגר שכן אים אני יבוא ויהיה מלא כלים אני ישטוף שתי כוסות שתי צלחות ושיחפשו אותי ועל אפה וחמתה אני יישב כמה שאני רוצה כל עוד גמרתי את כל המטלות שלי.
  • סיגלית היה לי קטע דומה גם
  • טוב עלינו עבר שבוע מהגהינום
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • הטוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה